X

Samsung GALAXY S20 la eMAG, Seria Redusa cu pana la 1600 LEI

eMAG are reduceri extrem de bune la telefoanele pe care le vinde in momentul de fata in Romania, si aici vorbim inclusiv despre cele din seria Samsung GALAXY S20, care sunt reduse cu pana la 1600 de LEI in aceasta pagina in functie de modelul pe care il alegeti.

eMAG vinde acum Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 Plus si Samsung GALAXY S20 Ultra pentru toti romanii care sunt interesati sa cumpere un telefo din aceasta serie, iar reducerile de pana la 1600 de LEI sunt unele de care trebuie sa profitati.

eMAG vinde cam toate modelele de telefoane din seria Samsung GALAXY S20, iar asta pentru ca vorbim si despre o serie care a implinit un an de la lansare, deci in aceasta pagina

gasiti toate versiunile pe care compania Samsung le-a pus la vanzare pana in momentul de fata.

eMAG stie foarte bine cat de mare este interesul vis-a-vis de aceste telefoane din seria Samsung GALAXY S20, asa ca le vinde inclusiv in rate pentru cei care nu au bani sa le cumpere la pret intreg, deci e bine sa stiti si despre acest beneficu.

eMAG are deasemenea foarte multe alte promotii extrem de bune de care va puteti bucura, asa ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la promotiile care sunt disponibile in momentul de fata in Romania.

This post was last modified on mai 26, 2021, 2:31 PM 14:31

Disqus Comments Loading...