X

Auchan: Noi Reduceri Oficiale la Electrocasnice in Romania

Auchan are noi reduceri oficiale la electrocasnice acum in Romania, marele lant de hypermarket-uri din tara noastra oferindu-le clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de promotii extrem de interesante. Mai exact, cei de la Auchan au lansat etapa a 2-a a programului rabla pentru electrocasnice, iar cei interesati pot profita de toate ofertele care sunt disponibile atat in magazinul online, cat si in magazinele fizice din toata tara, chiar acum.

Auchan stie foarte bine cat de multi romani cauta electrocasnice care sa aiba reduceri bune in aceasta perioada, asa ca indiferent ce veti decide sa cumparati din magazinele sale, veti gasi cu siguranta reduceri bune. Ceea ce ofera Auchan in momentul de fata este posibilitatea de a folosi voucherele rabla de pana la 500 de LEI pentru a reduce preturile electrocasnicelor care sunt listate chiar acum de catre lantul de hypermarket-uri la preturi mici.

Auchan: Noi Reduceri Oficiale la Electrocasnice in Romania

Auchan si-a actualizat oferta de electrocasnice cu o serie de produse noi pentru ca si programul rabla pentru electrocasnice a intrat in cea de-a doua etapa chiar de zilele trecute. Asta inseamna ca voucherele pe care statul roman le ofera pot fi folosite doar pentru reducerile noi care fac parte din program, nu si pentru cele care puteau fi cumparate pana in momentul de fata din oricare dintre locatiile din tara noastra de catre romanii dornici.

Auchan vrea sa profite de promotiile din programul rabla pentru electrocasnice la fel ca oricare altul, ceea ce nu vine ca o surpriza prea mare in momentul de fata. Aceasta a doua etapa nu este ultima a programului rabla pentru electrocasnice, cei de la Auchan urmand a o porni si pe a treia in perioada urmatoare, iar alte produse vor face parte dintre cele care vor beneficia de reduceri semnificative in cadrul sau, asa cum este si normal.

Auchan va anunta reducerile din partea a treia a programului dupa jumatatea lunii, asa ca pana atunci doar pe cele listate pana acum le putem cumpara cu voucherele disponibile.

This post was last modified on iun. 5, 2021, 3:52 PM 15:52

Disqus Comments Loading...