X

Netflix: Oficial, Surpriza Speciala pentru Abonatii (VIDEO)

Netflix are o surpriza speciala pentru abonatii din intreaga lume, una despre care putini au stiut pana acum, dar care este disponibila pentru toata lumea timp de o saptamana in cadrul platformei. Vorbim despre Geeked Week, o saptamana in care cei de la Netflix promoveaza pentru abonatii din toata lumea filme si seriale bazate pe fictiune, fie ca e vorba despre povesti inspirate din carti, benzi desenate, sau jocuri, platforma le promoveaza acum.

Netflix incearca sa le ofere abonatilor sai o diversitate cat mai mare de continut, iar aceasta initiativa are menirea de a ne aduce in fata ochilor ceva ce poate pana acum nu am descoperit. Netflix stie foarte bine ca e greu de multe ori sa descoperi continutul care este oferit in platforma sa, cu mii peste mii de titluri disponibile, astfel ca Geeked Week are menirea de a ne aduce in atentie cele titluri despre fictiune care nu ne erau cunoscute.

Netflix: Oficial, Surpriza Speciala pentru Abonatii (VIDEO)

Netflix a dat pe 7 iunie startul Geeked Week, si vorbim despre evenimente online, precum cel de mai sus, in care platforma are diversi invitati care vorbesc despre continut grozav din platforma, si nu numai. Netflix are in cadrul platformei sale o serie de titluri de fictiune foarte populare, si desigur ca le va promova in cadrul acestor evenimente, dar va avea deasemenea si noutati pe partea de continut in premiera, in special cand e vorba despre filme si seriale nelansate.

Netflix a pregatit 5 zile de evenimente de acest gen, incepand cu 7 iunie, iar pe toate conturile detinute de companie pe retelele de socializare vom putea vedea ceea ce este promovat. Compania Netflix vine cu aceasta idee in pandemie de Coronavirus pentru ca nu poate face evenimente fizice in care sa adune fanii filmelor si serialelor de fictiune, asa ca s-a gandit sa le promoveze in acest mod, ceea ce nu e o idee chiar atat de rea, pana la urma.

Netflix mai are si alte surprize grozave pregatite pentru noi, asa ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand va anunta si ceea ce va mai fi oferit in viitor.

This post was last modified on iun. 8, 2021, 9:47 AM 09:47

Disqus Comments Loading...