X

BANCA Transilvania: Important Anunt Oficial pentru Clienti

BANCA Transilvania a emis un foarte important anunt oficial care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, si daca esti unul dintre ei, sau vrei sa devii unul, atunci schimbarea te vizeaza. Cei de la BANCA Transilvania pun foarte mare accent pe prevenirea fraudelor bancare, astfel ca au decis sa colaboreze de acum cu SAS pentru a folosi tehnologiile companiei in vederea prevenirii oricarui tip de fraude care se desfasoara in momentul de fata in Romania, si nu numai.

BANCA Transilvania stie foarte bine ca in ultimul an a crescut substantial numarul de fraude si atacuri bancare la nivel global, iar Romanii nu sunt absolut deloc feriti de ceea ce se intampla. In aceasta idee, BANCA Transilvania a ales SAS ca furnizor de solutii tehnologice pentru identificarea problemelor de acest gen si a scuti atat banca, cat si clientii, de situatiile in care le pot fi furati banii din conturi in urma unor atacuri complexe derulate impotriva lor.

BANCA Transilvania: Important Anunt Oficial pentru Clienti

BANCA Transilvania i-a avertizat in repetate randuri pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o varietate de pericole cibernetice care exista in Romania, si se pare ca vrea sa ofere si protectie avansata acum. BANCA Transilvania se bazeaza pe inteligenta artificiala si machine learning de data aceasta pentru a se asigura ca orice fel de probleme de securitate cibernetica pot sa apara, ele ar putea fi prevenite multumita tehnologiilor oferite de catre SAS.

BANCA Transilvania se confrunta in aceasta perioada, ca si celelalte banci din Romania, cu un numar foarte mare de atacuri care vizea clientii, website-urile bancilor fiind clonate pentru a simplifica furturile de date. Pentru ca uneori atacurile sunt greu de prezis, BANCA Transilvania va folosi sisteme SAS pentru a detecta eventuale tranzactii suspicioase, logari similare, etc, si va face alte analize pentru activitatea din conturile clientilor pentru a depista din timp orice potentiale probleme.

BANCA Transilvania nu a spus de cand va incepe sa foloseasca tehnologiile celor de la SAS pentru a-i proteja pe clienti, dar cel mai probabil nu va trece mult timp pana cand se va intampla asta.

This post was last modified on iun. 15, 2021, 4:06 PM 16:06

Disqus Comments Loading...