X

DIGI Romania: Beneficiul Gratuit pentru Milioane de Romani

DIGI Romania ofera gratuit pentru milioane de clienti din toata Romania un foarte important beneficiu despre care extrem de putini clienti stiu pentru ca el nu este promovat de catre companie in randul lor. Mai exact, intr-o perioada in care exista tot mai multe probleme generate de atacurile cibernetice, cei de la DIGI Romania au in website-ul lor un serviciu special care ne ofera posibilitatea de a ne scana calculataorele pentru a descoperi daca au vulnerabilitati.

DIGI Romania are acest beneficiu gratuit pentru milioane de romani din toata tara, indiferent daca ii sunt clienti, sau nu, astfel ca oricine poate sa profite de el pentru a vedea daca are un calculator sigur. DIGI Romania a lansat acest serviciu de mai bine de un an de zile, insa el nu este chiar atat de usor de gasit pentru ca este ascuns intr-o sectiune speciala din website-ul sau, astfel ca trebuie sa va uitati cu atentie printre toate pentru a vedea unde puteti face scanarea.

DIGI Romania: Beneficiul Gratuit pentru Milioane de Romani

DIGI Romania spune in acea pagina ca scannerul sau cauta vulnerabilitati in principal in porturile UDP-53, TCP-80, TCP-8080,TCP-443, TCP-554, TCP-22, TCP-2222, TCP-23, TCP-2323, TCP-6789, TCP-37777, TCP-37778. In ciuda acestui lucru, desi acolo sunt descoperite cele mai frecvente atacuri, cei de la DIGI Romania scaneaza si alte porturi pentru a descoperi eventuale brese de securitate care ar putea exista in sistemele noastre de operare pentru PC-uri.

DIGI Romania incearca de mai bine de un an de zile sa ii convinga pe romanii din toata tara in legatura cu beneficiile pe care ii aduce securizarea calculatoarelor impotriva atacurilor cibernetice. Acel scanner pentru vulnerabilitati poate descoperi doar portite de intrare in calculatoarele voastre, si nu este un sistem care poate descoperi chiar orice fel de vulnerabilitate, DIGI Romania explicand foarte clar acest lucru direct pe werbsite-ul sau pentru romani.

DIGI Romania are si multe alte sfaturi pentru romani cu privire la protejarea calculatoarelor impotriva amenintarilor cibernetice, astfel ca n-ar strica sa va uitati cu atentie prin tot ceea ce este detaliat acolo.

This post was last modified on iun. 17, 2021, 9:17 AM 09:17

Disqus Comments Loading...