X

Samsung GALAXY S22: Modificarea Importanta pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, compania Samsung dorind sa-si aduca noile telefoane pe piata cat se poate de repede, iar asta in conditiile in care actuala serie se vine bine. Desigur ca seria Samsung GALAXY S22 va veni si cu destule noutati importante oferite de catre cei de la Samsung, insa includerea unei camere capabile sa faca poze la rezolutia de 200 de megapixeli nu e ceva care va fi oferit de catre companie.

Samsung GALAXY S22 a avut aceasta modificare uriasa anuntata in mod oficial de catre cei de la Samsung cu destul timp in urma, insa se pare ca ea nu va mai fi totusi oferita pentru ca planurile sunt altele. Senzorii de imagine de 200 de megapixeli nu sunt deocamdata suficient de bine pregatiti pentru a fi oferiti in seria Samsung GALAXY S22, astfel ca vor fi imbunatatiti cei care au rezolutia de 108 megapixeli, si vor fi folositi.

Samsung GALAXY S22: Modificarea Importanta pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 Ultra ar fi singurul model care ar avea un asemenea senzor de imagine integrat de catre compania Samsung pentru viitoarele modele de telefoane, ceea ce vedem si la actuala serie. Modelele Samsung GALAXY S22 si Plus vor ramane in continuare vu senzorii de imagine mai vechi, care au rezolutie mai mica, dar asta nu e tocmai o surpriza prea mare pentru cei care au mai cumparat pana acum telefoane de la companie.

Samsung GALAXY S22 va avea totusi un concurent foarte serios in telefoanele Huawei care pana acum au avut camere mult mai bune, dar distributia lor limitata la nivel global e totusi un avantaj pentru coreeni. Avand in vedere ca Samsung GALAXY S22 este asteptat cu noi camere imbunatatite, poate ca Huawei isi va pierde “coroana” detinuta in materie de fotografie cu telefoanele mobile, mai ales ca nu mai colaboreaza nici cu Leica.

Samsung GALAXY S22 va fi prezentat undeva in prima parte a anului 2022 de catre compania Samsung, insa ramane de vazut exact cand, si cat ar urma sa mai dureze pana in momentul in care vor incepe vanzarile.

This post was last modified on iul. 8, 2021, 6:19 PM 18:19

Disqus Comments Loading...