X

Windows 10: Schimbarile Oficiale, ce Trebuie sa Stie Oamenii

Windows 10 are parte de noi schimbari oficiale pentru utilizatorii din intreaga lume, iar despre ele trebuie sa stie foarte multa lume pentru ca fac o serie de modificari extrem de bune pentru noi toti, Microsoft lucrand in sfarsit in beneficiul nostru. Windows 10 are doua noi actualizari disponibile pentru utilizatori, acestea avand denumirile KB5004296 si KB5004293, iar conform informatiilor oficiale vin cu multe imbunatatiri care au menirea de a ne face experienta mai buna.

Windows 10 are parte de aceste schimbari oficiale dupa ce foarte multa lume s-a plans de numeroasele probleme care inca mai exista cu sistemul de operare al celor de la Microsoft, iar inginerii din Redmond s-au grabit sa readuca lucrurile la normal. Conform celor de la Microsoft una dintre schimbarile importante care este adusa de catre aceasta actualizare are legatura cu problemele din jocurile instalate in Windows 10, performantele trebuind sa fie acum cele asteptate de catre jucatori.

Windows 10: Schimbarile Oficiale, ce Trebuie sa Stie Oamenii

Windows 10 nu are rezolvata doar problema cu jocurile, iar asta dupa cum puteti vedea si din lista de mai jos care prezinta cateva dintre cele mai importante modificari pe care Microsoft a hotarat intr-un final sa le faca pentru noi toti. Unele dintre modificarile aduse de catre aceste doua actualizari pentru Windows 10 sunt mici, in timp ce altele sunt mai mari, insa per total vorbim despre imbunatatirea experientei generale de care au parte cei care folosesc sistemul de operare.

“Remediază o problemă care făcea ca modul de joc și planurile de alimentare să funcționeze incorect; acest lucru a dus la performanțe reduse în timpul jocurilor. Remediază o problemă care a redat sunetul prea tare atunci când selectați „ceva” și utilizați butoanele de declanșare de pe un controler de joc. Remediază o problemă searchindexer care o făcea să nu mai funcționeze și să creeze nume de profil duplicat. Remediază o problemă de detectare a conectivității la Internet după conectarea la rețele private virtuale.”

Windows 10 are lansate actualizarile acestea in mod regulat, cele doua facand parte din pachetul de actualizari care va fi oferit de catre Microsoft ca parte a noutatilor pentru luna august, deci vor mai veni si altele la inceputul lunii viitoare. Pe de alta parte, ar trebui sa fiti atenti si sa nu instalati aceste actualizari in PC-urile voastre deocamdata pentru ca e posibil ca ele sa aduca alte probleme foarte serioase care inca nu au fost raportate de catre cineva.

Windows 10 mai are in testare o varietate de schimbari extrem de serioase, iar cei de la Microsoft vor sa le ofere cat pot de repede, asa ca ramane doar sa vedem cat de multe dintre ele vor fi si bune.

This post was last modified on iul. 31, 2021, 10:45 AM 10:45

Disqus Comments Loading...