X

DSU Romania: Mesaj de ALERTA pentru Milioane dintre Romani

DSU Romania a emis un mesaj de alerta pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum daca esti dornic sa fii mereu in siguranta pentru ca in urmatoarea perioada se anunta vreme severa in toata tara, din pacate.

DSU Romania le atrage atentia tuturor romanilor cu privire la situatiile extreme prin care e foarte posibil sa treaca tara noastra in urmatoarele zile si e foarte important ca oamenii sa fie in siguranta indiferent ce urmeaza sa se intample in perioada urmatoare.

“‼️Atenție‼️
Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, inundații sau caniculă.
FURTUNĂ
Totodată, intră pe ghidul PRIM AJUTOR și află cum poți reacționa la vederea unui caz, în scopul salvării unei persoane:
GHID PRIM AJUTOR
Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de Cod Portocaliu de vijelii puternice, grindină de medii și mari dimensiuni și averse torențiale pentru majoritatea județelor din țară, cu excepția Dobrogei, unde a fost emis un Cod Galben pentru aceleași fenomene meteorologice.”

This post was last modified on aug. 5, 2021, 2:42 PM 14:42

Disqus Comments Loading...