X

Raed Arafat: Nu se Prevede Inchiderea Pietelor sau a Mall-urilor in Valul 4

Raed Arafat, intrebat daca se vor inchide pietele sau mall-uriloe in timp ce valul 4 se raspandeste in Romania, a afirmat ca o asemenea masura nu este luata in considerare deocamdata de catre autoritati, ceea ce nu vine tocmai ca o surpriza prea mare.

Raed Arafat spune ca orice fel de masuri noi bazate pe ratele de incidenta vor fi anuntate in timp util pentru toata lumea, dar ca acum nu se prevedere aplicarea unei asemenea masuri dure pentru tara noastra, deci n-ar trebui sa ne facem prea multe griji.

“La acest moment acolo avem obligatorie purtarea măștii, ați văzut că noi nu am renunțat la mască în interior și din ce am văzut, se respectă. Dacă vor fi alte măsuri pe incidență, acestea vor fi anunțate, dar la acest moment nu se prevede decât purtarea măștii și măsurile de bază, adică distanțarea, toate aceste aspecte care acum se aplică.

Acolo chiar nu am renunțat la ele, la mască în interior în zonele aglomerate nu s-a renunțat nici la ultima hotărâre de guvern de relaxare a unor măsuri. Am rămas pe mască în transportul public în comun, în zonele închise, în spațiile închise, în birouri, cu excepția locului unde sunt numai vaccinați până la un anumit număr. Deci toate aceste aspecte au fost păstrate, tocmai pentru că este o măsură simplă, de bază, care poate să permită protecție. Ultimele două întrebări, vă rog.”

This post was last modified on aug. 9, 2021, 8:28 AM 08:28

Disqus Comments Loading...