X

Surpriza Vodafone Anuntata Oficial pentru Milioane de Romani

Vodafone a anuntat in mod oficial o surpriza grozava pentru milioane de oameni din toata Romania, una de care poate profita oricare dintre noi, indiferent daca mai folosim alte servicii ale operatorului. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a profita de o oferta speciala pentru extraoptiunile pentru cartelele prepay, beneficiile celei de 6 euro fiind oferite la numai 4 euro in aceasta perioada.

Vodafone a luat o decizie foarte importanta care poate fi extrem de benefica pentru foarte multa lume in aceasta perioada, iar operatorul de telecomunicatii o prezinta ca una dedicata celor care isi cauta un job. In realitate, oricare dintre romanii care activeaza o cartela Vodafone noua au posibilitatea de a se bucura de aceasta promotie speciala in momentul de fata, deci e gandit totul ca un beneficiu doar pentru clientii noi din Romania.

Surpriza Vodafone Anuntata Oficial pentru Milioane de Romani

Vodafone incearca totusi sa atraga noi clienti in reteaua sa, iar asta pentru ca beneficiile oferite pentru 4 euro in loc de 6 euro sunt cu mult peste ceea ce ofera in mod normal operatorul. Vorbim despre 60 GB trafic de internet, 2000 de minute nationale care pot fi folosite si pentru apeluri spre Spania si Italia, trafic nelimitat in unele retele de socializare, sau platforme de mesagerie, dar chiar mult mai mult decat atat, iar totul la pretul de numai 4 euro pe luna.

Vodafone ofera toate aceste beneficii pentru o perioada de doar 4 saptamani catre romanii care sunt dornici sa-i incerce reteaua, asa ca exista o perioada limitata de timp in care puteti profita de ceea ce ofera. Desigur ca daca sunteti multumiti de servicii, in continuare va trebui sa platiti 6 euro la Vodafone pentru ele, sau puteti renunta complet la cartela pentru abonament, ori puteti alege o extraoptiune noua cu mai multe beneficii, sau mai putine.

Vodafone are aceasta promotie speciala disponibila doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca profitati de ea cat este disponibila pentru ca s-ar putea sa regretati daca o ratati.

This post was last modified on aug. 17, 2021, 5:53 PM 17:53

Disqus Comments Loading...