X

Politia Romana: Mesaj privind Siguranta Copiilor (VIDEO)

Politia Romana le transmite un foarte important mesaj romanilor din toata tara, unul despre care foarte multi ar trebui sa stie pentru ca vine in ideea de a ii ajuta pe oameni sa constientizeze problemele care pot exista in cazul lor atunci cand nu se afla in preajma parintilor.

“Deja sfârșit de vacanță pentru o parte dintre copiii noștri.

Ne amintim și noi, cu nostalgie, de ultimele zile de vacanță, când timpul zbura mai repede ca gândurile noastre.

Prin urmare, zilnic, la nivel național, în perioada 1-10 septembrie, colegii noștri din cadrul structurilor de analiză și prevenire a criminalității vor fi aproape de copii, părinți sau bunici, încercând să aducă informații utile despre siguranța celor mici.

Sperăm să fiți și dumneavoastră „actori” ai campaniei de prevenire „Vacanța s-a terminat! Sunteți pregătiți pentru un nou început?”.

Comportamentul copiilor acasă, pe stradă sau în trafic, interacțiunea cu persoane necunoscute, grupul de prieteni, bullying-ul și consecințele acestuia, precum și accesarea, în siguranță, a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului vor fi teme cuprinse în „scenariul” nostru, pe care îl lăsăm DESCHIS pentru completări din partea dumneavoastră.

Așteptăm cu drag fiecare întâlnire!”

This post was last modified on sept. 1, 2021, 2:07 PM 14:07

Disqus Comments Loading...