X

Romania: Anunt Alarmant privind Noi Restrictii in Septembrie

Romania trece in aceasta perioada printr-un val 4 de infectari cu noul Coronavirus care genereaza extrem de multa ingrijorare pentru extrem de multa lume, dar din pacate asta nu e tot deoarece numarul de cazuri noi a crescut exponential in ultimele zile, si asta e grav.

Romania a depasit rata de incidenta de 1/1000 de locuitori ca medie la nivel national, ceea ce inseamna ca foarte multe judete din tara se apropie de acest prag, in timp ce altele l-au depasit cu mult, iar asta inseamna ca restrictiile vor reveni in multe zone deja, in timp ce in altele au revenit.

Romania trece printr-un val 4 de infectari atat de important incat avem deja 7 localitati care sunt in carantina din cauza numarului mare de cazuri noi de Coronavirus, iar din moment ce de la o saptamana la alta numarul de noi cazuri zilnice creste cu peste 50%, situatia nu e buna.

Romania inregistreaza un trend crescator de infectari in toate judetele din tara, iar 9 judete au depasit deja rata de incidenta de 1/1000 de locuitori, alte 6 fiind foarte aproape de a o atinge, asta in timp ce 3 au depasit rata de incidenta de 1.5/1000 de locuitori, iar alte 3 o vor depasi probabil chiar maine.

Romania a avut in primavara impuse restrictii la nivel national din cauza ratelor de incidenta mari, inclusiv a celei cumulate la nivel national, iar dupa cum se prezinta situatia acum, e posibil ca pana la finl de septembrie ele sa revina daca numarul de cazuri va continua cu cresterile uriase de pana acum.

This post was last modified on sept. 12, 2021, 3:24 PM 15:24

Disqus Comments Loading...