X

Samsung GALAXY S22: Primul VIDEO ne Prezinta cum ar Arata

Samsung GALAXY S22 este urmatoarea generatie de telefoane pe care compania Samsung o are in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii, iar in clipul video de mai sus avem prezentat posibilul nou design. Multumita unor schite care au fost preluate direct de la parteneri ai companiei Samsung, iata ca avem in premiera posibilitatea de a vedea cum anume ar putea arata telefoanele din seria Samsung GALAXY S22, in principal modelul Plus.

Samsung GALAXY S22 va fi o serie de telefoane compusa din trei modele, unul standard, unul Plus, dar si unul Ultra, astfel ca in functie de cati bani aveti, si ceea ce doriti, puteti alege oricare dintre telefoane. Samsung GALAXY S22 Plus din clipul video de mai sus seamana destul de bine cu modelul care este acum la vanzare impreuna cu seria S21, dar asta n-ar prea trebui sa fie o surpriza pentru ca in general se cam pastreaza design-urile.

Samsung GALAXY S22: Primul VIDEO ne Prezinta cum ar Arata

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa vina totusi cu mai multe schimbari pe partea de componente, de la ecran si pana la procesor, sau baterie, va exista cate ceva pentru fiecare cand vor fi lansate modelele. Asta inseamna ca aproape orice ati vrea sa cumparati ar trebui sa gasiti in noile modele din seria Samsung GALAXY S22, de la performante de top si pana la autonomie foarte buna, camere care inregistreaza imagini clare si mai mult de atat.

Samsung GALAXY S22 va veni cu noi chip-uri Qualcomm si Exynos, insa primele ar urma sa fie folosite in mai multe zone de pe glob, exceptie facand Europa, iar asta pentru ca aici vom avea doar chip-uri Exynos. Separat de acestea, ar trebui sa vedem inclusiv o imbunatatire a timpilor de incarcare rapida pe care le ofera Samsung GALAXY S22, totul fiind gandit pentru a le aduce clientilor fix ceea ce sperau sa primeasca de multa vreme.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat undeva pe la inceputul lunii ianurie de catre cei de la Samsung, sau cel putin acestea sunt deocamdata zvonurile legate de apritia noilor modele.

This post was last modified on sept. 20, 2021, 3:40 PM 15:40

Disqus Comments Loading...