X

WhatsApp: SECRETUL pentru iPhone si Android Dezvaluit Azi

WhatsApp surprinde din nou pe toata lumea cu o schimbare foarte serioasa pe care a pregatit-o de ceva vreme pentru noi toti si care urmeaza sa fie lansata in perioada urmatoare pentru telefoanele iPhone si Android din toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit ca nu ar fi o idee rea daca ar implementa pentru platforma de mesagerie o perioada mai lunga de timp in care sa poata fi sterse mesajele pe care le-a trimis catre alte persoane.

WhatsApp a implementat de cativa ani de zile optiunea de a sterge, inclusive din telefoanele interlocutorilor nostril, mesajele pe care le-am expediat, insa acum aceasta functie este oferita doar in cazul mesajelor trimise in ultimele 68 de minute. Aceasta limitare a fost impusa de catre WhatsApp fara a fi oferita si vreo explicatie cu privire la decizia din spatele ei, insa o noua schimbare foarte buna este pregatita de lansare pentru acest system foarte util.

WhatsApp: SECRETUL pentru iPhone si Android Dezvaluit Azi

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a sterge mesajele trimise catre alte persoane chiar si dupa 3 luni de la expediere, da ati citit bine, inclusiv dupa aceasta perioada foarte lunga de timp, cee ace pana acum nu era posibil in vreo masura, sau alta. WhatsApp a decis sa faca acest lucru pentru a ne oferi doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea platformei sale de mesagerie, iar vestile sunt grozave din toate punctele de vedere pentru noi.

WhatsApp are acest system nou in plin process de dezvoltare in momentul de fata, deci inca nu s-a decis daca el este suficient de bine implementat pentru a fi lansat in mod oficial, sau daca mai este nevoie de testare inainte lansarii. Chiar si asa, nu ar trebui sa mai avem chiar atat de mult de asteptat pentru ca intregul system sa fie disponibil pentru noi, asa ca asteptam sa vedem cand se va considera ca el este suficient de bine implementat in mod official.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari grozave in pregatire pentru iPhone si Android, iar foarte multa lume asteapta cu nerabdare ca totul sa fie disponibil in mod oficial dupa ce se considera ca e suficient de bine pregatit.

This post was last modified on nov. 2, 2021, 7:37 PM 19:37

Disqus Comments Loading...