X

BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL, Masura pentru Clienti

BANCA Transilvania anunta in mod oficial o masura foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie oricine in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare majora. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania ii anunta pe clientii din toata tara ca in cazul in care folosesc aplicatia BT Pay, au acum la dispozitie posibilitatea de a achita facturi de la peste 380 de furnizori din toata tara, ceea ce e o veste grozava.

BANCA Transilvania ne ofera posibilitatea de a folosi doar aplicatia BT Pay pentru telefoane mobile pentru a plati facturile la furnizorii de la care primim servicii, astfel ca nu e nevoie sa mai accesam platforma de internet banking. Aceasta decizie a celor de la BANCA Transilvania este una excelenta pentru ca multumita ei putem plati cu telefonul orice fel de facturi indiferent unde ne aflam, ceva ce desigur ca nu este oferit chiar de catre orice banca din tara.

BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL, Masura pentru Clienti

BANCA Transilvania a implementat un meniu special in aplicatia BT Pay pentru plata facturilor, iar dupa prima actualizare a aplicatiei veti avea afisat un mesaj prin care vi se spune ca exista aceasta noua facilitate. Din acea interfata, BANCA Transilvania ne permite fie sa scanam codul unei facturi pentru a face imediat plata, sau sa adaugam manual furnizorii doriti, ori sa ii importam din Pago, deci avem mai multe optiuni la dispozitie pentru plati.

BANCA Transilvania pare sa fi gandit tot acest sistem intr-un mod cat se poate de complex, astfel incat clientii sa aiba posibilitatea de a se bucura de o experienta cat se poate de buna, in final. Multumita acestie noi facilitati oferite de catre aplicatia BT Pay de la BANCA Transilvania, avem posibilitatea de a achita mult mai rapid orice fel de facturi, ea fiind oferita atat pentru iPhone, cat si pentru Android, asa ca depinde de noi sa ne folosim de ea, sau nu.

BANCA Transilvania distribuie in mod gratuit aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store, si este important sa o descarcati exclusiv de acolo, nu din alte surse.

This post was last modified on nov. 3, 2021, 9:03 AM 09:03

Disqus Comments Loading...