X

DNSC: Avertisment pentru Romani cu Privire la Securitatea Bancara

DNSC emite un foarte serios avertisment pentru romanii din toata tara cu privire la securitatea bancara, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte mare a atacurilor cibernetice in ultimul an, iar mai jos aveti informatii desore problemele mari aduse de catre ele.

“#SigurantaOnline – Directoratul Național de Securitate Cibernetică, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor îți pun la dispoziție un instrument ideal pentru a te informa despre cum poți evita tentativele de fraudă din mediul online.

Intră pe website și testează-ți abilitățile de a detecta acest tip de atac răspunzând la cele 15 întrebări din quiz-ul nostru.

În funcție de rezultatul obținut, vei ști ce categorie de recomandări trebuie să accesezi pe site pentru a-ți actualiza informațiile despre atacuri.

Infractorii cibernetici își dezvoltă constant metodele de atac, care devin din ce în ce mai complexe. Informează-te constant pentru a fi mereu la curent cu ultimele ”inovații” folosite de atacatori în încercarea lor de a-ți fura datele!”

This post was last modified on nov. 3, 2021, 10:59 PM 22:59

Disqus Comments Loading...