X

Raiffeisen Bank: AVERTIZARE Noua, Clientii Romani Notificati

Raiffeisen Bank ii notifica pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o noua avertizare pe care trebuie sa o aiba in vedere daca-i folosesc serviciile in momentul de fata, in special pe cele de internet banking. Raiffeisen Bank transmite prin mesajul de mai jos o recomanda ca accesarea platformei sale de internet banking sa nu fie facuta decat prin scrierea adresei de internet direct in browserul folosit pentru navigare pe internet, si nu dintr-un motor de cautare.

Raiffeisen Bank face aceasta avertizare pentru ca se poate intampla ca in cazul unei cautari facute pe internet sa ne fie afisate drept rezultate alte pagini malitioase care nu apartin de banca. Acele pagini de internet pot fi clone ale celor reale ale Raiffeisen Bank, insa facute de catre hackeri doar pentru a ne fura datele personale de logare in platforma de internet banking, iar mai apoi banii, ceva ce s-a intamplat deja multor oameni.

Raiffeisen Bank: AVERTIZARE Noua, Clientii Romani Notificati

Raiffeisen Bank nu este la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca de-a lungul timpului a mai facut si altele cel putin la fel de importante pentru clienti. Aceste avertizari vin pe fondul unui numar tot mai mare de atacuri cibernetice care au loc in toata Romania si vizeaza un numar mare de clienti care folosesc serviciile bancare ale mai multor banci din tara noastra, problema fiind una uriasa, din pacate.

Raiffeisen Bank incearca sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa nu devina victimele hackerilor, iar asta pentru ca in anumite cazuri poate fi imposibila recuperarea banilor furati de catre ei. In aceasta idee, este foarte important sa respectam recomandarile pe care cei de la Raiffeisen Bank le au pentru noi, iar asta pentru ca in caz contrar s-ar putea sa ne lovim de imposibilitatea de a mai primi inapoi banii pe care ei i-au furat din conturi.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceste recomandari de securitate, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate informatiile importante chiar acum.

This post was last modified on nov. 6, 2021, 2:38 PM 14:38

Disqus Comments Loading...