X

DEDEMAN: ATENTIE! Mesaj foarte Important pentru Toti Romanii

DEDEMAN transmite un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania care in aceasta perioada ajung in magazinele sale, fie sa profite de reducerile de BLACK FRIDAY 2021, fie din orice fel de alte motive. Cei de la DEDEMAN stiu foarte bine ca este obligatoriu sa respecte masurile de preventie impotriva raspandirii Coronavirus, astfel ca de aceea interzice accesul fara certificat verde digital in interiorul magazinelor sale de vreo cateva saptamani.

DEDEMAN nu se limiteaza totusi doar la atat, iar asta pentru ca ofera o serie de recomandari foarte importante pentru clientii din toata tara care ar trebui sa fie avute in vedere de catre toata lumea. Pentru inceput, DEDEMAN le spune clientilor din Romania ca daca au simptome ale unei posibile infectari cu Coroanvirus, ar trebui sa stea acasa si sa nu incerce sa ajunga in vreunul dintre magazinele sale, recomandare care exista inclusiv pentru angajatii sai.

DEDEMAN: ATENTIE! Mesaj foarte Important pentru Toti Romanii

DEDEMAN spune, in aceeasi idee, ca oricare dintre clientii sai nu ar trebui sa isi paraseasca locuinta daca situatia pandemica in locatia lor este una grava, magazinul online putand sa livreze la domiciliu orice fel de comenzi. Daca totusi ajungeti intr-un magazin al celor de la DEDEMAN, compania recomanda pastrarea unei distante de siguranta fata de alte persoane, mai ales daca acestea prezinta semnele unei posibile infectari, chiar daca teoretic doar persoanele vaccinate, sau vindecate, au acces in interior.

DEDEMAN le recomanda tuturor clientilor sa evite sa plateasca folosind bancnote, si pe cat posibil sa plateasca orice fel de comenzi folosind exclusiv cardurile online, recomandare care totusi ar trebui sa fie generala pentru orice fel de plati. Igienizarea la intrarea in magazinele DEDEMAN, evitarea contactului cu fata, sau gura, si in general evitarea contactului apropiat chiar si cu angajatii care sunt in magazin si incearca sa va ofere ajutor cu orice fel de comanda.

DEDEMAN are pe website-ul sau toate aceste informatii importante, iar daca sunteti interesati de ele, ar trebi sa intrati acolo pentru a descoperi tot ceea ce are de spus lantul de magazine de bricolaj.

This post was last modified on nov. 17, 2021, 9:37 PM 21:37

Disqus Comments Loading...