X

WhatsApp: Surpriza Pregatita in SECRET pentru Milioane de Oameni

WhatsApp are dezvaluite noi modificari pentru utilizatorii din intreaga lume, aplicatia de mesagerie trecand prin schimbari substantiale in momentul de fata pentru ca americanii vor sa le ofere oamenilor doar cele mai bune experiente posibile pentru utilizarea ei. Astazi vorbim despre o noua modificare a carei menire este de a aduce in aplicatia pentru PC-uri o functie de care foarte multa lume are nevoie, mai exact cea care ne permite sa stergem mesajele pentru toata lumea.

WhatsApp a implementat aceasta functionalitate de ceva vreme pentru toti utilizatorii de telefoane, sau PC-uri, iar in versiunea pentru desktop ofera optiunea de a sterge mesajele doar daca au fost trimise cu maxim 1 ora si 8 minute in urma. Ei bine, aceasta limita de timp impusa de catre WhatsApp se va schimba, insa nu doar in aplicatia pentru PC-uri, ci inclusiv in aplicatia pentru telefoane mobile, in ambele urmand a fi oferita optiunea de a sterge mesajele oricand dorim.

WhatsApp: Surpriza Pregatita in SECRET pentru Milioane de Oameni

WhatsApp nu implementeaza chiar din acest moment in versiunea beta a aplicatiei pentru PC-uri, si seteaza o limita de 7 zile si 8 ore pentru stergerea mesajelor pentru toata lumea, o crestere substantiala fata de cea de 1 ora si 8 minute. Practic, orice mesaj trimis catre oricine altcineva poate fi sters la maxim o saptamana si 8 minute dupa ce a fost expediat, cee ace este o veste foarte buna, pentru ca putem sterge inclusive mesaje mai vechi din conversatii.

WhatsApp va elimina si aceasta limita de timp din cadrul platformei sale, si va oferi optiunea de a sterge mesaje din orice conversatii, inclusive pentru interlocutori, indiferent de perioada de timp care a trecut de cand le-am trimis. Nu se stie foarte clar cand anume va fi oferita aceasta functionalitate, astfel ca trebuie sa avem rabdare pana cand totul va fi disponibil pentru noi deoarece ar putea trece o perioada buna de timp pana cand se va intampla asta.

WhatsApp mai are in lucru si multe alte schimbari interesante pentru toata lumea, iar ele vor fi lansate in momentul in care vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite pentru toti utilizatorii din intreaga lume de catre companie.

This post was last modified on nov. 24, 2021, 10:44 AM 10:44

Disqus Comments Loading...