X

DEDEMAN: ATENTIE! Decizia OFICIALA Anuntata pentru Toti Romanii

DEDEMAN a anuntat in mod oficial o noua decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru toti romanii din toata tara, iar ea vine ca o veste destul de buna pentru foarte multa lume. V-am spus zilele trecute ca noua Hotarare de Guvern pe care a fost prezentata in mod oficial in cursul zilei de ieri pentru romani a confirmat punerea in aplicare a masurii care permite accesul in magazinele de peste 200 mp chiar si doar cu un test rapid sau RT-PCR, iar DEDEMAN beneficiaza de ea.

DEDEMAN a anuntat in mod oficial si pe website-ul sau ca a luat decizia de a pune in aplicare prevederile acestei noi Hotarari de Guvern, astfel ca in magazinele sale va fi permis accesul in noul mod. Mai exact, de acum puteti merge in oricare dintre magazinele DEDEMAN doar cu un test rapid, sau RT-PCR care au maxim 48, sau respectiv 72 de ore, dar trebuie sa aveti si un certificat COVID emis pentru a vi se facilita accesul in interiorul magazinelor din tara.

DEDEMAN: ATENTIE! Decizia OFICIALA Anuntata pentru Toti Romanii

DEDEMAN trebuie in continuare sa verifice certificatul COVD al romanilor care vor sa intre in oricare dintre magazinele din toata tara, astfel ca fara el tot nu va va fi oferit acces in locatii. Dupa ce faceti un test rapid antigen, sau RT-PCR, intr-un laborator autorizat, atunci veti putea emite si un certificat COVD care poate fi folosit pentru a intra in oricare dintre magazinele DEDEMAN, deci nu trebuie sa mergeti in magazine cu teste rapide facute acasa de catre voi.

DEDEMAN nu poate permite accesul in locatii decat cu certificatele COVID pentru ca doar asa poate fi certificat faptul ca testarea a fost facuta in modul cel mai corect de catre persoanele care vor sa intre acolo. Daca au trecut cele 48, sau 72 de ore, de la efectuarea testului, atunci si certificatul COVID va deveni invalid, deci DEDEMAN nu va putea sa va ofere acces in oricare dintre magazinele sale, ceva ce ar trebui sa stiti in prealabil pentru ca este foarte important.

DEDEMAN nu este singurul lant de magazine de bricolaj din tara care trebuie sa impuna masuri de acest gen, asa ca e bine sa va imaginati de la bun inceput ca masura va fi aceeasi pentru oricare dintre magazine.

This post was last modified on dec. 9, 2021, 4:21 PM 16:21

Disqus Comments Loading...