X

BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Clientii Romani

BANCA Transilvania le transmite tuturor clientilor sai din Romania un mesaj cu vesti grozave cu privire la ceea ce multi dintre ei nu au stiut pana in momentul de fata, dar de care pot profita cat inca mai este timp. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le aduc in atentie clientilor din Romania faptul ca in aceasta perioada au posibilitatea de a castiga o varietate de premii care sunt oferite clientilor care au carduri Mastercard si le folosesc pentru cumparaturi.

BANCA Transilvania le aduce in atentie clientilor faptul ca au posibilitatea de a castiga o masina Tesla, pe langa multe alte premii, daca aleg sa isi foloseasca cardurile Mastercard pentru tranzactii in Romania. BANCA Transilvania vorbeste despre o campanie pe care Mastercard o desfasoara pentru clientii din toata Romania indiferent de banca de la care au ei cardurile emise, astfel ca inclusiv daca aveti un card emis de catre alta banca, ar trebui sa beneficiati deasemenea de tot.

BANCA Transilvania: Anuntul OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Clientii Romani

BANCA Transilvania nu ofera prea multe detalii cu privire la campania pe care o desfasoara Mastercard, insa pe website-ul procesatorului de plati exista cateva detalii despre campanie. Printre premiile principale care sunt oferite de catre Mastercard se numara 50 de carduri cadou in valoare de 1500 de LEI fiecare, iar ele pot fi castigate atat de catre clientii BANCA Transilvania, cat si de catre oricare alti clienti care folosesc cardurile pentru plati in momentul de fata.

BANCA Transilvania desfasoara o serie de promotii de una singura, insa iata ca promoveaza inclusiv promotiile pe care le au partenerii sai in domeniul procesarilor de plati facute folosind cardurile emise de catre banca. De-a lungul timpului cei de la BANCA Transilvania au promovat diverse campanii de acest gen pentru a ajuta clientii din toata Romania sa se bucure de cat mai multe premii, sau diverse alte beneficii, care au fost in mod regulat oferite pentru noi toti.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau informatii cu privire la emiterea cardurilor Mastercard pentru utilizarea la plati de orice fel, asa ca daca sunteti interesati sa obtintei unul, puteti intra pe website-ul sau.

This post was last modified on dec. 21, 2021, 2:17 PM 14:17

Disqus Comments Loading...