X

DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA, Toti Romanii sunt Vizati

DEDEMAN este cel mai mare magazin de bricolaj din Romania, dupa cum multi dintre voi stiati deja, avand magazine in mai toate judetele din tara noastra, iar pentru milioane de romani vine un anunt foarte important. Cei de la DEDEMAN au publicat programul pentru Revelion 2022 in Romania, iar dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, compania a decis sa faca lucrurile diferit in cazul intrarii in Anul Nou in comparatie cu ceea ce a facut de Craciun.

DEDEMAN s-a gandit sa schimbe felul in care arata programul de Revelion 2022 in comparatie cu cel de Craciun, astfel ca vor exista 3 zile in care magazinele din toata tara vor fi inchise pentru clienti. Conform programului pentru Revelion 2022 decis de catre DEDEMAN, in zilele de 31 decembrie 2021, 1 ianuarie 2022, si 2 ianuarie 2022, toate magazinele din tara vor fi inchise, deci vom putea reveni la cumparaturi abia din ziua de 3 ianuarie 2022.

DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA, Toti Romanii sunt Vizati

DEDEMAN vrea sa le ofere angajatilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de trei zile libere la intrarea in Anul Nou, astfel ca joi va fi ultima zi din 2021 in care veti mai putea cumpara ceva din magazinele de bricolaj. Conform mesajului pe care DEDEMAN l-a publicat, in ziua de 30 decembrie 2021 va exista program normal in magazinele din toata tara, deci veti putea merge pana la ora normala a inchiderii pentru a cumpara orice veti avea nevoie.

DEDEMAN impune in continuare prevederile legale in ceea ce priveste accesul in magazinele sale in baza certificatului COVID, doar ca acum este permisa intrarea inclusiv si pentru persoanele care sunt testate. In cazul in care nu sunteti vaccinat, vindecat, sau testat, deci nu aveti certificat COVID, aveti optiunea de a comanda online produsele de la DEDEMAN cu ridicare in 4 ore din magazine, sau de a le cere angajatilor sa va aduca in parcare produsele dorite, si sa le platiti pe loc.

DEDEMAN a gasit solutii la problema certificatului COVID pentru clientii din toata Romania, iar acum pe final de an inca veti putea profita de tot, in 2022 regulile ramanand in vigoare in continuare in tara.

This post was last modified on dec. 28, 2021, 8:30 PM 20:30

Disqus Comments Loading...