X

DIGI RCS & RDS: Schimbarile MAJORE din 2022 cu Impact pe Milioane de Clienti

DIGI RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, iar in anul 2022 compania face o serie de schimbari extrem de serioase pentru milioanele de clienti care ii folosesc serviciile in toata tara.

DIGI RCS & RDS a initiat la finalul anului 2021 o expansiune e unor servicii care vor sta la baza evolutiei grupului de telecomunicatii in Romania in urmatorii ani, mai exact cele de internet fix cu viteze care ajung pana la 10 Gbps.

Pana in momentul de fata aceste noi servicii au fost lansate deja in unele zone din Bucuresti, singurul oras din tara in care compania a decis sa ofere posibilitatea de a le contracta, iar asta multumita inrastructurii avansate de fibra optica existenta acolo.

Desigur ca nu in toata capitala putem activa noile servicii, iar aici nu ne referim doar la conectivitatea de 10 Gbps, ci si la cea de 2.5 Gbps, disponibilitatea fiind limitata din cauza necesitatii de a schimba anumite echipamente pentru a fi oferit accesul.

Pe masura ce acest lucru se va intampla, cei de la DIGI RCS & RDS vor oferi conectivitatea de pana la 10 Gbps pentru clientii casnici nu doar in Bucuresti, ci si in diverse alte localitati din Romania, iar totul pentru ca oamenii sa aiba parte de cea mai buna experienta de navigare pe internet.

In spania compania ofera deja de cateva luni bune servicii de acest gen pentru clientii locali, si desigur ca Romania trebuia sa beneficieze de fix acelasi lucru pentru ca romanii sa poata naviga pe internet la viteze mari din propria casa.

De cat timp va fi nevoie pentru ca serviciile de internet ultra rapid ale celor de la DIGI sa fie oferite in mai multe zone din Romania nu se stie, insa cel mai probabil va fi vorba despre o asteptare de cateva luni bune inainte ca totul sa fie oferit in mai multe zone din tara.

RCS & RDS aa luat-o cu mult inaintea altor grupuri de telecomunicatii din Romania cu aceste servicii de internet ultra-rapid, cei de la Orange avand o oferta similara, insa ea este dedicata exclusiv companiilor, nu si persoanelor fizice din Romania.

Preturile pe care grupul romanesc le cere pentru aceste servicii sunt si ele surprinzator de mici, doar 45 de LEI pentru conexiunile de pana la 2.5 Gbps si 50 de LEI pentru cele de 10 Gbps, in ton cu ceea ce a cerut pana acum si pentru celelalte servicii de telecomunicatii.

This post was last modified on ian. 3, 2022, 10:37 AM 10:37

Disqus Comments Loading...