X

Eficienta Vaccinului Pfizer Impotriva Sindromului Inflamator Multisistemic la Copii

Eficienta vaccinului Pfizer impotriva Sindromului Inflamator Multisistemic la copiii care au varsta cuprinsa intre 12 – 18 ani este evidentiata mai jos de catre autoritatile din SUA care ne spun ca ea se ridica la nu mai putin de 91%, conform datelor pe care ei le-au dezvaluit.

“Eficiența vaccinului Comirnaty (Pfizer-BioNTech) împotriva sindromului inflamator multisistemic la copii (PIMS) în categoria de vârstă 12-18 ani este de 91%.

Studiul a fost efectuat de către CDC între 1 iulie și 9 decembrie 2021 cu datele de la 24 de spitale de pediatrie din 20 de state americane.

Toți pacienții din studiu ce au necesitat terapie intensivă au fost nevaccinați.

Vaccinul Comirnaty a fost autorizat pentru copiii între 5 și 11 ani abia din 2 Noiembrie 2021 în Statele Unite, așa că studiul este efectuat doar pe populația de 12-18 ani.

Sindromul inflamator multisistemic la copii este o patologie postinfecțioasă hiperinflamatorie severă care poate afecta multiple organe și sisteme, inclusiv inima, plămâni, creier, piele, ochi și sistemul gastrointestinal.

PIMS poate apărea, în general, la 2-6 săptămâni de la o infecție inclusiv ușoară sau asimptomatică cu virusul SARS-CoV-2.”

This post was last modified on ian. 12, 2022, 11:31 AM 11:31

Disqus Comments Loading...