X

LIDL Romania: Ce da GRATIS in mod Oficial pentru Clientii Romani

LIDL Romania continua seria surprizelor grozave pe care le-a pregatit pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca in momentul de fata a decis sa ofere gratis pentru romani ceva de care ar trebui sa profitam chiar acum.

LIDL Romania a dat la jumatatea acestei saptamani startul unei noi campanii speciale prin care le permite romanilor sa se bucuri de o varietate de premii gratis daca aleg sa cumpere produse bio.

LIDL Romania are de ceva vreme campanii speciale pentru promovarea produselor bio in randul clientilor din toata Romania, iar asta in conditiile in care are o varietate de produse de acest gen disponibile. In cadrul promotiei de acum, LIDL Romania le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de posibilitatea de a primi gratis una dintre cele 5 placi de sare Himalaya de la Electrolux, dar si 10 vouchere in valoare de 100 LEI fiecare.

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale, printre care sa se afle si unul din categoria bio, iar apoi sa sa se inscrie in cadrul website-ului concursului. Nu se impun limite pentru produsele care trebuie cumparate, separat de cele din categoria bio, astfel ca puteti sa achizitionati orice anume doriti, dar important este sa aveti si ceva bio in lista.

LIDL Romania are o varietate de produse din categoria bio pe care le putem cumpara in momentul de fata din oricare dintre magazinele sale, astfel ca putem sa alegem orice ni s-ar parea interesant, mai ales ca preturile sunt si bune.

Produsele din categoria bio pe care lantul de hypermarket-uri le vinde sunt de la parteneri proprii, in general diferiti fata de ceea ce este oferit prin alte magazine.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate detaliile necesare cu privire la aceasta campanie speciala pe care o are, asa ca nu trebuie decat sa profitati de ea inainte sa se termine, adica la finalul acestei luni.

This post was last modified on ian. 22, 2022, 10:38 AM 10:38

Disqus Comments Loading...