X

Raiffeisen Bank: IMPORTANTE Schimbari Anuntate pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank a anuntat o serie de schimari importante pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre o masura care este benefica pentru un numar ridicat de persoane. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca si-au actualizat atat aplicatia SmartMobile pentru iPhone si Android, cat si cea RaiPay, disponibila exclusiv pentru telefoanele cu sistemul de operare al Google.

Raiffeisen Bank a implementat in aplicatia SmartMobile modificari minore pentru clientii sai, mai exact doar unele modificari pentru rezolvarea unor probleme de functionare ale aplicatiei. Desigur ca e foarte posibil sa existe deasemenea modificari pentru performantele generale ale aplicatiei celor de la Raiffeisen Bank, astfel ca nu ar fi exclus sa avem parte de o experienta mult mai buna inclusiv din acest punct de vedere, ceea ce desigur ca e imbucurator.

Raiffeisen Bank: IMPORTANTE Schimbari Anuntate pentru Toti Clientii

Raiffeisen Bank a implementat mai multe modificari pentru aplicatia RaiPay, aceasta avand in primul rand modificata interfata pentur a ne oferi o experienta de utilizare mult mai buna. Separat de asta, cei de la Raiffeisen Bank spun ca au implementat in sfarsit optiunea de a crea carduri virtuale direct din aplicatia RaiPay, acestea permitandu-ne sa nu folosim cardurile principale pentru platile online, sau chiar la magazine (cu Apple Pay, sau Google Pay).

Raiffeisen Bank a ajuns din urma celelalte banci din Romania cu aceasta lansare a cardurilor virtuale, dar separat de asta ne pemite sa setam si pseudonime pentru cardurile pe care le avem in aplicatie. Mai mult decat atat, Raiffeisen Bank permite vizualizarea balantei conturilor, impreuna cu istoricul tranzactiilor facute doar prin intermediul RaiPay, iar in final putem sa alegem sa autorizam orice fel de tranzactii prin aplicatie utilizand exclusiv parola sa.

Raiffeisen Bank ofera foarte multe functii importante pentru aplicatia RaiPay in momentul de fata, intreaga functionalitate fiind imbunatatita gradual de catre banca pentru a ne oferi cea mai buna experienta posibila pentru clienti.

This post was last modified on feb. 16, 2022, 9:07 PM 21:07

Disqus Comments Loading...