X

Formula 1: Mesajul lui Lewis Hamilton care a UIMIT Fanii din Toata Lumea

Formula 1 nu va ramane fara Lewis Hamilton, celebrul pilot britanic confirmand in mod oficial ca va concura in noul sezon, dar nu chiar oricum, el oferindu-le fanilor si cateva informatii importante cu privire la modul in care se va desfasura totul in noul an. Mai exact, Lewis Hamilton a afirmat ca ultimele luni de pauza i-au oferit posibilitatea de a se “reseta” inainte de a incepe noul sezon de Formula 1, unul in care el va cauta cu toata puterea sa castige un nou titlu de campion.

Formula 1 ar putea avea unul dintre cele mai spectaculoase sezoane de pana acum, iar asta pentru ca batalia dintre Lewis Hamilton si Max Verstappen ar putea fi dusa la un cu totul alt nivel din cauza felului in care s-a terminat sezonul anterior. Dorinta lui Lewis Hamilton de a castiga al optulea titlu din cariera de pilot in Formula 1, si a stabili un record mondial, l-ar putea convinge sa lupte cu mai multa indarjire decat pana acum, mai ales ca regulile s-au si schimbat.

Formula 1 are noi reguli atat pentru masinile pe care le conduc pilotii, cat si pentru felul in care acestia pot concura pe pistele din intreaga lume, iar asta ar trebui sa schimbe complet felul in care se va desfasura competitia atat de iubita de catre oameni. Desigur ca un rol extrem de important il vor avea si deciziile luate de catre directorii de curse din Formula 1, iar o mare necunoscuta a fost eliminata, spre bucuria lui Lewis Hamilton, binecunoscutul Michael Masi fiind concediat.

“Am avut familia în jurul meu, creând momente grozave. În cele din urmă, am ajuns la un punct în care am simțit că voi ataca din nou într-un alt sezon cu Toto Wolff și George Russell, coechipier. Este emoționant să-l văd pe George venind și aducându-și energia, îi simt deja energia în întreaga echipă și cred că va fi un sezon interesant. Și sunt atât de multe părți în mișcare. Nu este doar apariția și conducerea mașinii. Dar să câștigi încredere este ceva care se construiește pe o perioadă lungă de timp. Așa că, deși nu am văzut că va veni, acest prim anunț de la lansarea de ieri este poate un prim pas în acest sens. Dar asta nu schimbă neapărat totul încă.”

Formula 1 va incepe totusi noul sezon cu un Lewis Hamilton foarte circumspect in legatura cu FIA si deciziile pe care organizatia le ia pentru felul in care se desfasoara cursele in intreaga lume, el spunand ca increderea sa ramane la un nivel redus. Desigur ca FIA poate sa recastige nu doar increderea lui Lewis Hamilton, ci si a altor pilot din Formula 1, cu decizii care sa fie logice si sa le ofere pilotilor increderea ca pot concura in conditii corecte.

Formula 1 va incepe oficial pe 20 martie, atunci cand este programata o prima cursa la Abu Dhabi, locatia controversata in care s-a terminat sezonul anterior, deci ma putea vedea cateva tururi extrem de interesante intre cei doi piloti.

Disqus Comments Loading...