X

WhatsApp: Anuntul Oficial de URGENTA pentru Miliarde de Oameni

WhatsApp le-a transmis un mesaj de urgenta miliardelor de utilizatori din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca le pune in vedere o problema foarte serioasa cu care foarte multi s-ar putea confrunta acum. Mai exact, pe masura ce razboiul din Ucraina se intensifica, se intensifica inclusiv atacurile cibernetice, atat cele impotriva Rusiei, cat si cele impotriva cetatenilor altor tari, iar WhatsApp vrea ca oamenii sa nu ramana fara conturi.

WhatsApp le recomanda tuturor utilizatorilor sai din intreaga lume sa fie extrem de vigilenti in aceasta perioada si sa isi activeze sistemul de autentificare in 2 pasi pentru a nu risca sa aiba contul compromis de catre un hacker fara sa stie ce se intampla. Vorbim despre un sistem de protectie foarte vechi pe care cei de la WhatsApp l-au implementat de foarte multa vreme in aplicatia pentru iPhone si Android, astfel ca oricine poate sa profite de ceea ce este disponibil.

WhatsApp: Anuntul Oficial de URGENTA pentru Miliarde de Oameni

WhatsApp ne permite prin acest sistem sa intarim securitatea conturilor noastre prin folosirea unui cod de acces care sa faciliteze inregistrarea unui terminal nou pentru conturile noastre, astfel ca nimeni nu va putea face acest lucru fara a-l avea. Practic, daca un hacker ne pacaleste sa ii dam un cod de logare pentru WhatsApp intr-un dispozitiv nou, fara cel de-al doilea cod de acces, de siguranta, pe care il putem seta noi, el nu va putea face logarea.

WhatsApp ofera aceasta solutie ca una dintre cele mai eficiente metode pentru utilizatorii care sunt interesati sa isi protejeze cat mai bine conturile impotriva celor care vor sa le fure datele, si e important sa activati sistemul chiar acum. Activarea sistemului de autentificare in 2 pasi pentru WhatsApp poate fi activat de catre oricine direct din meniul de setari din cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, in doar cateva zeci de secunde.

WhatsApp are pe website-ul sau si tutoariale prin care ne explica exact cum anume putem activa rapid acest sistem, si va recomand sa o faceti pentru ca exista un foarte mare risc acum sa ramaneti fara contul din cadrul platformei.

This post was last modified on mart. 1, 2022, 3:32 PM 15:32

Disqus Comments Loading...