X

LIDL Romania: Avertizarea de URGENTA pentru Milioane de Romani din Tara

LIDL Romania a transmis o avertizare de urgenta pentru milioane de romani din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le pune in vedere ceva despre care trebuie in mod obligatoriu sa stie toti. Mai exact, dupa o perioada destul de lunga in care concursurile false n-au mai reprezentat o problema pentru Romania, iata ca ele au revenit chiar in perioada in care oamenii incep sa doneze ajutare fizice si bani, iar LIDL Romania ne avertizeaza in legatura cu asta.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca exista pagini pe retelele de socializare care incearca sa ii pacaleasca pe romani sa acceseze website-uri create de catre hackeri, scopul lor fiind de a se fura date si bani. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la LIDL Romania ne prezinta inclusiv un exemplu de astfel de website pentru a sti in legatura cu ce anume trebuie sa ne ferim pentru a nu ajunge una dintre victimele acestui tip de atacatori.

LIDL Romania: Avertizarea de URGENTA pentru Milioane de Romani din Tara

LIDL Romania are o vasta experienta cu probleme de acest gen, iar asta pentru ca in perioada pandemiei de Coronavirus au existat foarte multe atacuri care s-au bazat pe naivitatea oamenilor. Acum lucrurile continua in aceeasi masura, iar asta pentru ca razboiul din Ucraina a dat nastere unor noi atacuri cibernetice ale caror singur scop este furtul de bani si date de la oameni, o problema care nu se va schimba chiar atat de rapid precum isi imaginaeza multa lume.

LIDL Romania nu poate sa opreasca atacurile de acest gen, ceea ce este o problema si mai mare, pana la urma, astfel ca oamenilor obisnuiti le revine rolul de a se proteja in fata acestor atacuri. Trebuie sa fiti foarte atenti la mesajele care va vin pe diverse retele de socializare si va indeamna sa participati la concursuri online care nu se desfasoara pe website-ul celor de la LIDL Romania, iar in acel moment ar trebui sa va feriti si sa nu accesati website-urile recomandate.

LIDL Romania are deasemenea si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie romanii pentru a se proteja in momentul de fata impotriva acestui tip de atacuri.

This post was last modified on mart. 7, 2022, 2:10 PM 14:10

Disqus Comments Loading...