X

Formula 1: Lewis Hamilton SURPRINDE Toti Fanii cu Acest Nou Anunt

Formula 1 ii are in centru pe Lewis Hamilton si Max Verstappen, finalul sezonului anterior aducand si una dintre cele mai mari controverse de pana acum pentru sportul automobilistic, dar noul sezon ar putea sa ne arate cata indarjire exista in ambii piloti. In ciuda faptului ca Lewis Hamilton este cunoscut in toata lumea pentru succesul sau din Formula 1, celebrul pilot britanic vrea sa ramana cunoscut lumii intregi si pentru ceea ce face in afara competitiei.

Formula 1 este principala sursa de bani pentru Lewis Hamilton, el avand un contract de peste 40 de milioane de dolari annual, dar o buna parte dintre acesti bani ajung si intr-o fundatie pe care el a facut-o special pentru a ajuta oameni din intreaga lume. Lewis Hamilton nu vrea sa fie definit doar ca un pilot de Formula 1, ci vrea sa ajute oameni cu banii pe care-I are la dispozitie, fundatia sa fiind implicata in multe acte caritabile in intreaga lume.

Formula 1 este o sursa de bani si pentru multe echipe care isi desfasoara activitatea acolo, sau companii care au investit in ele, astfel ca Lewis Hamilton a convins inclusiv Mercedes sa doneze bani pentru cauzele in care el crede. Ceea ce face Lewis Hamilton este impresionant din multe puncte de vedere, iar asta pentru ca in special in aceasta perioada este nevoie de ajutor pentru foarte multa lume, iar Formula 1 e o platforma foarte importanta pentru asta.

“Acesta este ceva ce mi se pune de la an la an, întrebarea despre moștenire. În anii anteriori, a fost dificil de identificat sau chiar de a înțelege ce însemna cu adevărat moștenirea. Desigur, am citit cărțile lui Nelson Mandela și mă uit la moștenirea pe care a lăsat-o și la modul în care și-a folosit timpul aici pe acest Pământ.

Pentru mine, mi s-a oferit această oportunitate incredibilă de a face ceea ce fac și de a fi grozav la ceva, dar nu mi-am dorit niciodată să fiu definit doar ca șofer. În cele din urmă [sunt] cineva căruia îi pasă și încearcă să folosească platforma pentru a schimba cu adevărat idealurile, pentru a schimba percepțiile și pentru a pune presiune asupra sistemelor pentru a merge în direcția corectă și a fi mai incluziv.”

Formula 1 urmeaza sa inceapa in cursul weekend-ului viitor la Abu Dhabi, locatia in care Lewis Hamilton a pierdut titlul de campion mondial in fata lui Max Verstappen, iar asta a adus foarte multe schimbari pentru intregul sport. Vor veni si mai multe schimbari pentru Formula 1 din cauza a ceea ce s-a intamplat atunci, Lewis Hamilton cerandu-le cu insistenta, la fel ca si Max Verstappen, asa ca trebuie doar sa avem rabdare.

Formula 1 va continua anul acesta cu foarte multe curse, insa dupa cum a fost anuntat in mod oficial deja, nu va mai avea loc vreo cursa in Rusia, iar asta din cauza invaziei din Ucraina, ceva care este perfect normal, pana la urma.

This post was last modified on mart. 9, 2022, 3:26 PM 15:26

Disqus Comments Loading...