X

LIDL Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT Chiar de Astazi

LIDL Romania si-a notificat clientii din toata tara, dar acelasi lucru e valabil si pentru restul romanilor, in legatura cu faptul le ofera gratuit incepand chiar de astazi, daca ei sunt interesati, o serie de surprize extrem de interesante. LIDL Romania a pornit o noua campanie de pentru clientii din toata tara, iar prin intermediul ei le ofera romanilor posibilitatatea de a castiga o serie de premii gratuite pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere in aceasta perioada.

LIDL Romania le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o masina de spalat vase, trei roboti aspirator, dar si 10 vouchere in valoare de 250 de LEI fiecare, ceva ce vine ca o veste excelenta pentru toti romanii in aceasta perioada din an. Campania este in desfasurare chiar incepand de astazi in toata Romania, si va dura pana la finalul aceste luni martie, asa ca aveti suficient timp la dispozitie pentru a profita de absolut tot chiar acum.

LIDL Romania: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT Chiar de Astazi

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara doar sa mearga in magazinele sale si sa cumpere produse in valoare de minim 70 de LEI, inclusiv un produs de la Chef Select, iar asa vor fi in mod automat inscrisi pentru a participa la aceasta promotie. Participarea la promotie se face foarte simplu de catre oricare dintre clientii celor de la LIDL Romania, fara foarte mult effort, ceea ce este o veste grozava pentru toata lumea.

LIDL Romania desfasoara in mod constant campanii de acest gen pentru a le oferi romanilor gratuitati pentru a-I convinge sa cumpere produsele pe care le vinde in Romania in aceasta perioada in cursul anului, ceea ce vine ca o veste foarte buna. LIDL Romania stie foarte bine cat de mult sunt interesati romanii sa primeasca gratuitati de acest gen, dar trebuie sa profitati de tot inainte ca ofertele sa dispara in totalitate din cadrul magazinului.

LIDL Romania mai are si alte promotii extrem de bune in aceasta perioada, iar aici vorbim si despre preturi speciale pentru produse, plus reduceri pentru altele, asa ca ramane ca voi sa alegeti exact ceea ce va intereseaza din toate magazinele.

This post was last modified on mart. 10, 2022, 10:50 AM 10:50

Disqus Comments Loading...