X

Formula 1: Lewis Hamilton Vorbeste despre PROBLEMELE Masinilor Mercedes

Formula 1 este in centrul unor pregatiri intense pentru debutul noului sezon, care se afla la doar o saptamana distanta de acest moment, iar celebrul pilot vorbeste si despre problemele cu monoposturile Mercedes. Mai exact, Lewis Hamilton vorbeste despre faptul ca in cursele de pregatire, care sunt in toi acum, au fost evidente unele probleme cu masinile de Formula 1 ale Mercedes, iar asta pentru ca inca sunt finalizate schimbarile majore prin care ele au trecut.

Formula 1 a impus multe schimbari pentru monoposturile care concureaza pe circuitele din intreaga lume in aceasta perioada, iar asta a adus si multe modificari pentru masinile care sunt conduse de catre piloti. Lewis Hamilton a afirmat faptul ca inca se fac ajustari pentru masinile de Formula 1 de la Mercedes pe masura ce se fac tot mai multe sesiuni de antrenamente, si e de asteptat ca acest proces sa continue pana la prima cursa de la Abu Dhabi din 2022.

Formula 1: Lewis Hamilton Vorbeste despre PROBLEMELE Masinilor Mercedes

Lewis Hamilton spune ca e foarte probabil ca si restul pilotilor din Formula 1, de la alte echipe importante, sa treaca prin procese similare in aceasta perioada pentru a avea parte de performantele complete ale masinilor. Lewis Hamilton afirma deasemenea si faptul ca e posibil ca unii dintre pilotii de Formula 1 sa mai ascunda capacitatile masinilor prin erori intentionate facute in cadrul sesiunilor de antrenamente astfel incat competitorii sa nu afle secretele lor.

“Vom fi foarte, foarte, foarte buni dacă am avea toate aceste momente de supravirare și de condus neplăcut doar pentru a ne ascunde cărțile! Nu este cazul. Avem lucruri prin care încercăm să trecem. Alții se luptă mai puțin. Lucrăm la o mulțime de scenarii diferite, încercând să ne dăm seama cum să menținem forța aerodinamică și să nu o facem să sară așa cum a fost în ultimul test.

Explorăm o serie de opțiuni de configurare pentru a încerca să îmbunătățim saltul – avem câteva direcții care pot îmbunătăți acest lucru, dar găsirea echilibrului potrivit între sărituri și performanță este în mod clar provocarea.”

Formula 1 a facut multe modificari pentru regulile de concurare si masini dupa ce Lewis Hamilton a pierdut titlul de campion in ultima cursa a sezonului anterior, un scandal imens pornind din aceasta cauza. Acum se incearca atat o crestere a competitivitatii, cat si a performantelor masinilor prin implementarea unor modificari substantiale pentru masini, iar Lewis Hamilton este fericit de unele care au fost implementate, dar desigur ca de altele nu prea este.

Lewis Hamilton spune ca Mercedes inca mai ajusteaza unele dintre setarile in baza carora functioneaza masinile conduse in cursele de Formula 1 de catre el si colegul sau, iar procesul va continua pana in urmatorul weekend.

This post was last modified on mart. 12, 2022, 3:18 PM 15:18

Disqus Comments Loading...