X

Soldatilor Rusi li s-ar Permite sa Jefuiasca Locuitorii Ucraine

Autoritatile din Ucraina afirma ca soldatilor rusi li s-ar permite sa-i jefuiasca pe locuitorii din Ucraina fara sa aiba parte de repercursiuni din partea comandatilor, ceva ce se intampla oricum de ceva vreme conform interceptarilor conversatiilor soldatilor, dar acum totul ar fi permis oficial.

“Armata ocupantului legalizează jafurile.

Din cauza unei încercări nereușite de a lansa o ofensivă strălucitoare, ocupanții sunt nevoiți să schimbe tactica. Din cauza unor probleme logistice semnificative și a comunicațiilor întinse, aceștia nu pot furniza în mod corespunzător unităților lor combustibil, alimente, echipamente, muniție și rotație.

Acum, principala sarcină a ocupanților este să pună picior în pozițiile existente, ascunzându-se de populația locală. În același timp, unitățile trupelor lui Putin rămân oprite de aprovizionare pe termen nelimitat și au primit instrucțiuni să treacă la „autosuficiență” până la noi ordine. Adică să ia tot ce este necesar de la populația locală și să jefuiască depozite, magazine, farmacii.

Prin urmare, jefuirea de filmări care s-a răspândit în întreaga lume în ultimele zile nu este un caz izolat. În plus, ele sunt însoțite de numeroase cazuri de infracțiuni grave împotriva civililor: omor, tortură, viol. Inclusiv minorii.
Aceasta este o politică intenționată de teroare a statului ocupant, încurajată de conducerea sa de vârf.

Toate infracțiunile ocupanților sunt înregistrate. Cei care le comit sunt cunoscuți. Și răzbunarea va fi inevitabilă.”

This post was last modified on mart. 12, 2022, 3:36 PM 15:36

Disqus Comments Loading...