X

BANCA Transilvania: Atentionarea de URGENTA pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania o atentionare de urgenta pentru ca toti trebuie sa stie despre ceea ce spune institutia financiara in momentul de fata. Avand in vedere ca in ultima perioada s-au intensificat atacurile cibernetice impotriva detinatorilor de conturi bancare, cei de la BANCA Transilvania le aduc in atentie oamenilor faptul ca trebuie sa fie extrem de atenti la mesajele pe care le primesc pe retelele de socializare, si nu numai.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca niciunul dintre clientii sai nu ar trebui sa isi ofere datele bancare catre persoane necunoscute care le contacteaza prin email, SMS, mesaje de pe retele de socializare. Mai mult decat atat, nu trebuie sa accesam link-uri suspecte care ne sunt trimise prin aceleasi medii, BANCA Transilvania explicand pe website-ul sau faptul ca acesteapot directiona clientii catre website-uri malitioase care sunt clone ale unora ale bancii.

BANCA Transilvania: Atentionarea de URGENTA pentru Toti Clientii Romani

BANCA Transilvania le recomanda tuturor clientilor sa raporteze tentativele de frauda catre banca, astfel incat ea sa poata emite atentionari pentru clientii care inca nu au fost vizati de ele, dar pot deveni tinte. Deasemenea, tentativele de acest gen pot fi raportate inclusiv la Directoratul National de Securitate Cibernetica a Romaniei, acesta publicand diverse atentionari atat cu privire la atacuri de tip phishing care vizeaza BANCA Transilvania, cat si alte banci.

BANCA Transilvania nu emite atentionari de acest gen decat daca exista intr-adevar pericole serioase care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, asa ca e foarte important sa fiti atenti la ceea ce ni se spune. In cazul in care sunteti vizati de un atac de tip phishing, exista oricand posibilitatea de a avea banii furati de catre hackeri, iar nu intotdeauna banii care sunt furati pot fi recuperati de catre BANCA Transilvania, sau alte banci, de aceea este important sa ii protejati.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o varietate de informatii foarte importante cu privire la modul in care putem identifica si preveni atacurile de tip phishing pentru a ne tine banii in siguranta.

This post was last modified on mart. 13, 2022, 9:02 AM 09:02

Disqus Comments Loading...