X

Ministrul Apararii: Informarea Oficiala de Ultima Ora pentru Romani Privind Razboiul

Ministrul Apararii le vorbeste tuturor romanilor din tara noastra astazi despre o foarte importanta problema care a speriat extrem de multi romani din toata tara, oficialul guvernamental spunand ca in momentul de fata nu exista vreo temere cu privire la un posibil atac pregatit de catre Rusia impotriva Romaniei.

Ministrul Apararii vorbeste mai jos despre faptul ca Romania se poate considera ca fiind in siguranta, dar si ca Rusia isi va continua misiunea pentru a ocupa cat mai multe dintre teritoriile Ucrainei, fara a exista totusi vreun potential pericol pentru Romania in momentul de fata, ceea ce pana la urma este excelent pentru noi.

“Eu m-am uitat cu atentie de la bun inceput la ce spune opinia publica din Rusia, m-am uitat la sondaje, m-am uitat deasemenea si la comentatori. La inceput se spunea ca nu este vorba despre un razboi, ca Rusia este pacifista, ca este o problema cu etnicii din zonele respective, si ca Rusia vrea pacea eterna.

Aceeasi oameni acum din nou sunt angrenati si si-au schimbat total discursul, deci este exact discursul de escorta pentru Putin, iar acum par un fel de cor al bocitoarelor. Nu putem lua acest lucru ca un semn decat ca un semn al faptului ca razboiul psihologic continua. Putin nu merge pe revendicari nonculminative.

Putin la inceput merge putin, si dupa aceea escaladeaza si merge tot mai sus. Ati vazut ca s-a ajuns pana la amenintarea nucleara, dar este mult prea repede, si este neserios, pentru ca nu este credibil in acest lucru in acest moment. Totul este o incercare de a speria tarile din zona care dau ajutor pentru Ucraina.

El incearca sa taie ajutoarele si canalele de sprijin, iar de fapt ceea ce comunica ei pe alta directie, pe canale diplomatice, este ca de fapt ei comunica in fiecare zi, fac negocieri pe diverse teme. Acolo este mult mai circumscrisa cererea lui Putin, este circumscrisa la mama Rusie, adica spatiul Rusiei mama, Ucraina, si zona Rusiei.

Evident ca se va bloca zona Marii Negre, iar Crimeea va trece in zona asta. In toate analizele pe care le facem nu exista vreo informatie de a incerca vreun conflict cu NATO. Dupa parerea mea este improbabil. Noi poate il privim pe Putin ca fiind singur, ca fiind cineva care-si face singur strategia, a dat semnele, insa este vorba despre o strategie stata, facuta cu alti oameni.”

This post was last modified on mart. 25, 2022, 9:19 PM 21:19

Disqus Comments Loading...