X

DACIA Duster 3: Schimbarile MAJORE care vor fi Aduse de la Bigster

DACIA Duster 3 are cateva schimbari extrem de interesante dezvaluite pentru toti cei care sunt dornici sa cumpere urmatorul model important de masina care este in plin proces de pregatire pentru a intra in productie inainte de vanzare. Vorbim despre schimbari extrem de bune care vor aduce pentru DACIA Duster 3 unele dintre noutatile care sunt asteptate in Bigster, dar masinile nu vor imparti chiar toate schimbarile majore gandite pentru SUV-uri.

DACIA Duster 3 si Bigster ar putea avea acelasi bord implementat de catre compania DACIA, o schimbare extrem de interesanta care ar veni ca o masura in baza careia vanzarile ar putea fi destul de ridicate dupa ce va fi lansata masina. Conform informatiilor aparute in legatura cu DACIA Duster 3, se pare ca bordul ar urma sa fie unul complet digital, ar urma sa fie montat mai sus decat in actualele modele, iar acelasi lucru ar fi valabil si pentru ecranul de infotainment.

DACIA Duster 3: Schimbarile MAJORE care vor fi Aduse de la Bigster

DACIA Duster 3 va prelua aceste schimbari majore pentru bord direct de la modelele Renault care sunt vandute acum, iar asta pentru ca in general masinile DACIA implementeaza tehnologii folosite deja in automobilele grupului francez. Lungimea DACIA Duster 3 ar putea deasemenea sa creasca, estimarile actuale fiind de aproximativ 20 de centimetri, ceea ce ar putea oferi mai mult spatiu la interior pentru pasageri, dar e greu de spus daca si pentru bagaje.

DACIA Duster 3 ar putea fi deasemenea oferit si intr-o versiune cu tractiune integrala, la fel ca Bigster, insa aici nu e nimic sigur, iar asta pentru ca platforma CMF-B nu permite productia unor masini cu tractiune integrala intr-un mod prea simplu. Cei de la DACIA au spus ca isi dau toata silinta pentru a integra in DACIA Duster 3 un sistem cu tractiune integrala, insa realitatea este ca nimeni nu poate confirma fara dubiu faptul ca acest lucru se va si intampla.

DACIA Duster 3 ar trebui sa isi faca aparitia in 2023 in cadrul unei conferinte pe care DACIA o va organiza, insa lansarea in reprezentante nu ar trebui sa aiba loc pana undeva prin 2024, conform informatiilor care sunt cunoscute pana acum.

This post was last modified on mart. 28, 2022, 8:58 PM 20:58

Disqus Comments Loading...