X

DIGI RCS & RDS: Notificarea OFICIALA, ce NU Stiau MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS transmite o informare extrem de importanta pentru milioanele de clienti din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentie ceva despre care multi cel mai probabil nici nu au stiut. DIGI RCS & RDS le ofera de ceva vreme clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi facturile nu doar in format fizic, prin posta, ci inclusiv in format electronic, prin email, sau chiar prin intermediul WhatsApp.

DIGI RCS & RDS are, dintre grupurile mari de telecomunicatii din Romania, acest beneficiu unic prin care le ofera clientilor din tara noastra posibilitatea de a primi facturile pentru servicii inclusiv prin intermediul WhatsApp, o cale de livrare nu tocmai uzuala. Chiar si asa, cei care vor sa afle foarte rapid cat au de platit pentru serviciile pe care DIGI RCS & RDS le ofera, au posibilitatea de a primi prin intermediul WhatsApp informatii despre tot.

DIGI RCS & RDS: Notificarea OFICIALA, ce NU Stiau MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS explica acum din nou pe website-ul sau, mult mai clar, cum anume pot oricare dintre clientii din toata Romania sa activeze functionalitatea aceasta, iar oricine poate sa afle foarte rapid cum isi poate simplifica viata. DIGI RCS & RDS a implementat acest beneficiu ca parte a unei campanii de a convinge clientii din Romania sa renunte la facturile in format fizic, oferindu-le mai multe beneficii fara sa mai astepte vreun plin in posta.

DIGI RCS & RDS incaerca sa convinga cat mai multi clienti sa renunte la facturile fizice pentru ca e mai bine pentru natura, ceea ce este perfect adevarat, deoarece se consuma mai putina hartie pentru generarea unor facturi care oricum vor fi aruncate la gunoi. Pe de alta parte, DIGI RCS & RDS poate face economii serioase de bani daca nu trebuie sa mai emita milioane de facturi lunar, si zeci de milioane annual, costurile fiind uriase, deci exista un mare castig pentru companie si aici.

DIGI RCS & RDS explica in momentul de fata pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stie oricine in legatura cu activarea posibilitatii de a primi facturile in format electronic inclusiv prin WhatsApp, si ar trebui sa profitati din plin de tot chiar in acest moment.

This post was last modified on mart. 30, 2022, 3:02 PM 15:02

Disqus Comments Loading...