X

BCR Romania: Mesajele IMPORTANTE pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania le transmite clientilor din toata tara doua mesaje foarte importante despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca ele le transmit o serie de informatii despre care ar trebui sa stie chiar in acest moment. Primul mesaj foarte important care vine de la BCR Romania este legat de sistemul Google Pay, cel care este disponibil pentru a facilita platile cu telefoanul de pe telefoanele Android din intreaga Romanie, oricand doriti.

BCR Romania a implementat sistemul Google Pay pentru a le permite utilizatorilor din Romania optiunea de a achita mai usor orice fel de achizitii in Romania folosindu-si telefoanele mobile, fara a mai utiliza bani lichizi, si exista destule locuri in care puteti face asta. BCR Romania spune ca Google Pay permite platile la orice fel de POS-uri la care am putea folosi in mod normal un card contactless, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere acum.


BCR Romania: Mesajele IMPORTANTE pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania le mai vorbeste deasemenea clientilor din toata Romania si despre posibilitatea de a se folosi de sistemul Moneyback al asistentului financiar George pentru a obtine bani inapoi pentru unele dintre achizitiile pe care le fac. Vorbim despre o lista lunga de parteneri ai celor de la BCR Romania care ofera prin intermediul aplicatiei George acces la o varietate de oferte speciale pentru care se ofera inapoi si o parte dintre banii de achizitie.

BCR Romania a implementat acest din urma sistem pentru a convinge mai multa lume sa foloseasca asistentul financiar George, dar si cardurile bancare dedicate, ceea ce poate fi de extrem de mare folos pentru a economisi bani acum. BCR Romania are o varietate de beneficii pentru clientii din toata Romania prin intermediul aplicatiei George, si ar trebui sa beneficiati de toate dintre ele pentru a va asigura ca va puteti administra conturile bancare asa cum doriti.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe informatii atat despre George Pay, cat si despre sistemul de Moneyback, asa ca va puteti uita cu foarte mare atentie la toate informatiile care sunt disponibile acolo chiar in acest moment.

This post was last modified on apr. 11, 2022, 6:52 PM 18:52

Disqus Comments Loading...