X

Netflix: Decizia MAJORA cu Vesti Grozave pentru un Serial Popular

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a luat o decizie care mai mult ca sigur va bucura extrem de multi fani din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce e o surpriza totala. Unii dintre voi stiti deja ca The Crown este unul dintre cele mai populare seriale pe care Netflix le are in momentul de fata disponibile pentru abonatii din intreaga lume, 4 sezoane fiind deja disponibila in cadrul platformei.

Netflix urmeaza sa lanseze un nou sezon al The Crown in 2022, insa va merge chiar mult mai departe decat atat, iar asta pentru ca va face un serial complet nou care are la baza familia regala britanica. Vorbim despre un serial al carui poveste este centrata pe perioada inaintea celei in care actuala regina a Marii Britanii a fost inscaunata, cei de la Netflix dorind sa prezinte si povestea precedesorilor sai, cel mai probabil inclusiv in perioada celui de-al doilea razboi mondial.

Netflix: Decizia MAJORA cu Vesti Grozave pentru un Serial Popular

Netflix a inregistrat un succes surprinzator de mare cu serialul The Crown pana in momentul de fata, iar asta vine ca o veste excelenta pentru toti cei care asteptau cu nerabdare un nou sezon al seriei. Separat de cel care este deja in productie pentru serialul The Crown, Netflix va lansa un serial complet nou, cu alta denumire, dar care in esenta va incerca sa prezinte perioada dinaintea aparitiei actualului serial cu zeci de milioane de fani in toata lumea.

Netflix nu a dezvaluit prea multe detalii cu privire la ceea ce va aduce acest serial nou, nici macar nu l-a confirmat in mod oficial, dar persoane apropiate celor care au luat aceasta decizie, au confirmat totul. Nu se stie deocamdata cand anume ar urma sa fie lansat noul serial al platformei Netflix, dar e foarte posibil sa il vedem disponibil in cursul anului 2023, poate chiar intr-o perioada anterioara lansarii unui nou sezon pentru The Crown.

Netflix mai are si foarte multe alte seriale si filme in plin proces de pregatire pentru lansare in aceasta perioada, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca toate sa fie disponibile, iar asta ar putea dura destul de mult.

This post was last modified on apr. 11, 2022, 4:37 PM 16:37

Disqus Comments Loading...