X

Raiffeisen Bank: Informarea Deciziei IMPORTANTE Anuntata Tuturor Clientilor

Raiffeisen Bank le transmite un mesaj extrem de important romanilor din toata tara astazi, iar asta pentru ca le vorbeste despre o decizie extrem de importanta pe care a luat-o, si pe care o pune in aplicare in momentul de fata in agentiile din toata tara. Pentru ca sarbatoarea Pastelui este aici, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa inchida agentiile din toata tara pentru a le oferi angajatilor posibilitatea de a se bucura de urmatoarele zile.

Raiffeisen Bank a spus in mod oficial faptul ca intre 22 – 25 aprilie, va exista un program modificat in cadrul agentiilor sale din cadrul mall-urilor din toata tara, iar pe website-ul sau exista mai multe informatii cu privire la felul in care se desfasoara acesta. Restul agentiilor Raiffeisen Bank din intreaga tara vor fi inchise in aceasta perioada, astfel ca nu ar trebui sa va ganditi sa mergeti in ele, pentru ca nu veti putea intra pe undeva.

Raiffeisen Bank: Informarea Deciziei IMPORTANTE Anuntata Tuturor Clientilor

Raiffeisen Bank are multe agentii in centrele comerciale din intreaga tara, astfel ca masura este una cat se poate de normala in aceasta perioada, iar asta in conditiile in care foarte multe banci iau decizii similare pentru clientii pe care-I deservesc. Separat de sarbatorile de Paste, cei de la Raiffeisen Bank spun ca aceleasi conditii se vor aplica inclusiv in cazul zilei de 1 mai, doar ca in aceasta situatie vorbim doar despre ceea ce se intampla in centrele comerciale.

Raiffeisen Bank spune pe website-ul sau si ca desi agentiile vor fi inchise, toate serviciile online, dar si cele de suport, vor ramane in continuare accesibile pentru clientii din toata Romania, daca vor avea nevoie de ele in aceasta perioada. Aceasta decizie este luata pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a primi ajutor de urgenta, daca au nevoie de el, insa in restul situatiilor, va trebui sa asteptam pana marti pentru ajutor.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la aceasta decizie, asa ca daca sunteti interesati de ele, le puteti gasi acolo pentru a sti ceea ce se intampla in aceasta perioada in Romania.

This post was last modified on apr. 22, 2022, 10:24 AM 10:24

Disqus Comments Loading...