X

Raiffeisen Bank: Decizia SPECIALA Anuntata pentru Romanii din Tara

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari si mai importante banci din Romania in momentul de fata, iar pentru romanii din toata tara a luat o decizie speciala despre care ei trebuie sa stie. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis ca pentru romanii care decid sa devina clienti ai serviciilor pe care le ofera sa puna in practica o promotie speciala care vine ca o veste excelenta pentru toata lumea, si ar trebui sa profite oricine de ceea ce e oferit.

Raiffeisen Bank spune ca oricare dintre romanii care aleg sa-si activeze un abonament nou pentru serviciile bancare pe care le ofera banca, si isi deschid un cont bancar, sa ofere curs de schimb valutar preferential. Vorbim despre conturile Zero Simplu pe care Raiffeisen Bank le ofera, iar in cazul lor clientii din Romania le permit clientilor sa beneficieze de schimb valutar cu paritate 1:1 la cursul BNR, insa doar intre orele 10:00 – 11:00 in fiecare zi in Romania.

Raiffeisen Bank: Decizia SPECIALA Anuntata pentru Romanii din Tara

Raiffeisen Bank vine cu aceasta promotie speciala pentru a atrage cat mai multi romani la serviciile pe care le ofera in Romania, iar asta in conditiile in care vrea sa recupereze diferentele fata de alte banci. Cursul de schimb preferential pe care Raiffeisen Bank il ofera este disponibil inclusiv in situatiile in care dorim sa facem acel schimb valutar direct din aplicatia pentru iPhone si Android, deci nu e nevoie sa ne conectam la platforma de internet banking.

Raiffeisen Bank are aceasta promotie speciala disponibila de ceva vreme pentru clientii din Romania, asa ca oricine este dornic sa profite de tot, poate sa o faca foarte rapid deschizand un cont nou. Raiffeisen Bank are pe website-ul sau toate informatiile oficiale cu privire la aceasta promotie, inclusiv in ceea ce priveste deschiderea unui cont exclusiv online, fara a merge in vreuna dintre agentiile din toata tara, deci totul este cat se poate de simplu acum.

Raiffeisen Bank desfasoara aceasta campanie speciala doar pentru inca o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca vreti sa profitati de ceva, e bine sa o faceti cat inca mai puteti.

This post was last modified on mai 3, 2022, 4:42 PM 16:42

Disqus Comments Loading...