X

Netflix: Informarea SPECIALA cu care ii Surprinde pe Multi Abonati

Netflix a transmis o noua informare care a luat prin surprindere extrem de multi fani din intreaga lume, insa una care vine ca o veste excelenta pentru romanii, dar si fanii din intreaga lume ai celebrului serial Money Heist, incheiat anul trecut. Chiar daca acel “episod” al Money Heist s-a incheiat, seria in sine continua, iar cei de la Netflix au anuntat acum lansarea Money Heist: Korea, adica o poveste coreeana care are in centru tot un jaf.

Netflix a publicat inclusiv un teaser pentru urmatorul serial pe care il vor lansa pentru abonatii din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre un titlu care va fi disponibil incepand cu data de 24 iunie in platforma. Me desparte peste o luna si jumatate de momentul in care Netflix a lansa Money Heist: Korea pentru abonatii sai, astfel ca intre timp nu este exclus sa mai fie publicate teasere, probabil chiar si un trailer, pentru titlu.

Netflix: Informarea SPECIALA cu care ii Surprinde pe Multi Abonati

Netflix si-a programat pentru 2022 foarte multe lansari de filme si seriale pentru abonatii din intreaga lume, insa aparitia unui nou Money Heist atat de rapid dupa ultimul e cel mai probabil o surpriza foarte buna pentru multi dintre abonatii sai. Vorbim despre un serial care a avut extrem de mare succes in cadrul Netflix dupa ce a fost lansat, astfel ca aparitia unuia nou este cu siguranta un motiv de a atrage noi abonati, dar si de a ii readuce pe cei vechi.

Netflix va incerca cu siguranta sa creeze foarte multa atentie in jurul acestui serial nou, asa cum a facut si in cazul Squid Game, un alt titlu asiatic care s-a bucurat de surprinzator de mult succes in platforma. Netflix stie foarte bine cum sa-i faca pe oameni interesati de filmele si serialele pe care le lanseaza, iar cu noul Money Heist ar trebui sa avem parte de o actiune cel putin la fel de buna precum in cazul primeri serii care a fost lansata de catre compania americana.

Netflix va incepe sa distribuie acest nou serial in data de 24 iunie, incepand cu ora 10:00, asa ca de atunci il vom putea vedea in Romania, daca sunteti interesati cu adevarat de noul titlu al platformei.

This post was last modified on mai 4, 2022, 6:03 PM 18:03

Disqus Comments Loading...