X

Kaufland: Decizia Oficiala, Anuntul pentru Clienti si Toate Magazinele

Kaufland a anuntat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata tara si magazinele in care vor fi efectuate o serie de schimbari foarte serioase despre care oricine ar trebui sa stie acum. Vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland care sa le permita clientilor din Romania sa se bucure de o serie noua de promotii in cadrul magazinelor din toata tara, unele care sunt oferite doar pentru o perioada limitata de timp in Romania chiar incepand din 29 iunie.

Kaufland a hotarat ca din acea data sa aiba noi reduceri pentru produse in cadrul tuturor locatiilor sale din toata tara, iar separat de asta deschide si o noua campanie speciala pentru romani. Kaufland a anuntat ca da startul unei campanii numite Vanatoarea Comorilor, iar asta pentru ca le va oferi romanilor posibilitatea de a beneficia de anumite promotii speciale atunci cand cumpara unele dintre produsele pe care le vinde in momentul de fata in tara noastra.

Kaufland: Decizia Oficiala, Anuntul pentru Clienti si Toate Magazinele

Kaufland spune ca in momentul in care cumparam cel putin 2 produse care fac parte din campania care este in plina desfasurare acum, si scanam Kaufland Card, avem sansa de a castiga unele dintre premiile speciale ale campaniei. Exista multe produse care fac parte din aceasta promotie speciala in momentul de fata, astfel ca avem de unde sa alegem orice ne-ar putea interesa sa cumparam in aceasta perioada, ceva ce desigur ca este perfect normal.

Kaufland anunta ca desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp incepand cu ziua de 29 iunie, astfel ca trebuie sa ne uitam cu mare atentie la toate ofertele inainte de a alege exact ceea ce ne dorim. In functie de produsele pe care le cumparam si ceea ce scanam la casele de marcat pe Kaufland Card, e posibil ca si premiile de care beneficiem sa fie diferite in raport cu ceea ce este oferit de catre compania romaneasca acum.

Kaufland are in website-ul sau mai multe detalii cu privire la campania aceasta, asa ca daca sunteti interesati de ea, trebuie doar sa intrati si sa aflati toate detaliile publicate de catre ea.

This post was last modified on iun. 26, 2022, 2:34 PM 14:34

Disqus Comments Loading...