X

Barcelona ar putea transfera un jucator important de la Napoli

Barcelona, in continuare unul dintre cele mai importante cluburi din Europa chiar si fara Lionel Messi, ar putea transfera unul dintre jucatorii importanti de la Napoli, si pe o suma mult mai mica decat se credea. Kalidou Koulibaly este fundasul pe care Barcelona ar fi vrut sa-l transfere cu doar cateva luni in urma, insa suma de 60 de milioane de euro ceruta de catre Napoli a fost considerata prea mare pentru un jucator de 31 de ani cu un contract care a expira peste mai putin de un an.

Barcelona s-a reorientat spre Jules Kounde, un national francez de la Sevilla, insa si pe el ar trebui sa plateasca tot 60 de milioane de euro, o suma considerata prea mare totusi de conducerea catalana. In lipsa unor negocieri care sa reduca pretul fundasului, cei de la Barcelona ar putea fi totusi tentati sa se orienteze spre Kalidou Koulibaly, care acum este oferit la suma de doar 20 de milioane de euro, mult mai potrivita pentru un fundas care ar urma sa mai joace doar cativa ani la echipa.

Barcelona revine la Kalidou Koulibaly in locul lui Kounde

Napoli ar vrea sa obtina totusi ceva in schimbul fundasului inainte ca acesta sa plece liber de contract la o alta echipa, insa e greu de spus daca Barcelona ar fi dispusa sa plateasca acesti bani. Este arhicunoscut faptul ca Barcelona a avut serioase probleme financiare anul trecut, pierzandu-l pe Messi din cauza lor, iar acum echipa vrea sa aduca jucatori cat mai buni la preturi cat mai mici, o tactica in care s-au incurcat in trecut destul de multe cluburi foarte mari.

In lipsa de optiuni, Xavi Hernandez ar putea accepta la Barcelona cam orice i s-ar putea lua, iar presa din Italia spune ca Kalidou Koulibaly are sanse destul de mari de a ajunge pe Camp Nou in urmatoarea perioada. Avand in vedere ca Barcelona are nevoie de un fundas bun care sa intareasca apararea echipei pentru sezonul urmator, aceasta solutie ar putea fi una dintre cele mai bune la care ar putea apela echipa, dar ramane de vazut ce fel de decizii vor fi luate.

Barcelona incearca sa mai transfere si alti jucatori importanti in perioada urmatoare, dar e greu de gasit oameni care sa fie cu adevarat buni si ieftini, bugetul de transferuri de anul acesta nefiind unul dintre cele mai mari.

This post was last modified on iul. 3, 2022, 8:37 PM 20:37

Disqus Comments Loading...