X

Samsung GALAXY S23: Vestile Grozave cu o Decizie Importanta privind Procesorul

Samsung GALAXY S23 se indreapta cu pasi repezi spre lansarea globala, noua generatie de telefoane de la compania Samsung fiind pregatita cu o premiera pe care putini credeau ca o vor vedea vreodata, iar asta pentru ca ea a fost anuntata de atatea ori fara sa fie aplicata. Conform reputatului analist asiatic Ming-Chi Kuo, seria Samsung GALAXY S23 ar urma sa fie prima din ultimul deceniu care ar urma sa fie lansata exclusiv cu chip-uri Qualcomm Snapdragon.

Samsung GALAXY S23 nu ar mai urma sa foloseasca chip-uri Eynos, cele fabricate de catre compania Samsung urmand a fi eliminate intr-un final din telefoane, mai ales ca performantele lor au fost totdeauna inerioare celor ale chip-urilor Qualcomm, sau Apple. Conform analistului asiatic, noul chip SM8550 al celor de la Qualcomm ar urma sa fie folosit in seria Samsung GALAXY S23, el fiind produs folosind un proces de fabricatie de 4nm, foarte avansat.

Samsung GALAXY S23: Vestile Grozave cu o Decizie Importanta privind Procesorul

Samsung GALAXY S23 ar urma sa vina cu acest chip al Qualcomm pentru ca echivalentul de la Samsung, pe platforma Exynos, nu ar oferi performante la fel de bune din niciun punct de vedere, ceea ce desigur ca e o problema foarte serioasa. Aceasta nu este nici prima oara cand Samsung ar fi in urma competitorilor sai din acest punct de vedere, dar cu Samsung GALAXY S23 pare sa vrea sa schimbe complet strategia vis-a-vis de lansarile telefoanelor.

Samsung GALAXY S23 ar trebui sa vina cu foarte multe schimbari importante pentru clienti cand va fi lansat, iar performantele sunt un element cheie pentru smartphone-uri, in special in pietele din Asia, astfel ca Samsung vrea sa fie mereu in top cu telefoanele. Separat de acest nou chip, Samsung GALAXY S23 ar urma sa via cu un ecran imbunatatit, cu baterie mai mare, cu o noua camera mai buna, si cu multe ale componente importante imbunatatite.

Samsung GALAXY S23 ar trebui sa fie prezentat in mod oficial in prima parte a anului 2023 de catre compania Samsung, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, desi nu se stie extrem de clar cand anume se va intampla acest lucru.

This post was last modified on iul. 21, 2022, 9:39 AM 09:39

Disqus Comments Loading...