X

Telekom: Informarea OFICIALA pentru Toti Clientii, ce Trebuie sa Stie Romanii

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, are aproape 4 milioane de clienti care-i folosesc serviciile, iar pentru ei are o informare oficiala despre care ar trebui sa stie oricine. Probabil ca stiti deja de ceva vreme despre faptul ca Telekom are o aplicatie speciala pentru iPhone si Android care are denumirea MyAccount, iar prin intermediul ei putem administra serviciile de care beneficiem de la companie, dar nu doar atat.

Telekom a publicat mesajul de mai jos prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a descoperi o functie speciala din aplicatia MyAccount prin care ei pot solicita rezolvarea oricaror deranjamente. O sectiune speciala numita MyRepair este disponibila in cadrul aplicatiei MyAccount a celor de la Telekom in momentul de fata, iar multumita ei oricine poate chema rapid in ajutor tehnicienii companiei pentru a rezolva orice fel de deranjamente ar avea.

Telekom: Informarea OFICIALA pentru Toti Clientii, ce Trebuie sa Stie Romanii

Telekom a implementat de ceva vreme aceasta functionalitate speciala pentru iPhone si Android pentru a ne permite sa rezolvam atat probleme mai simple, cat si sa cerem ajutor pentru probleme complexe. Daca avem o problema simpla, atunci aplicatia ne poate ajuta sa o rezolvam direct din ea, fara sa mai apelam la un angajat al Telekom pentru a cere ajutor, dar daca situatia e mai complicata, atunci putem deschide tichete de suport direct din cadrul aplicatiei.

Telekom ne ofera deasemenea posibilitatea de a urmari si tehnicienii care vin la noi pentru a rezolva un deranjament, astfel ca putem vedea pe o harta unde anume se afla tehnicianul inainte de a ajunge la noi. Aceasta este o functie unica pe care Telekom o ofera in piata operatorilor de telecomunicatii, si asa puteti sti din timp cam cand puteti astepta tehnicianul la voi pentru a rezolva problema din cauza careia ati deschis tichetul pentru deranjamentul pe care-l aveti.

Telekom isi distribuie aplicatia in mod gratuit pentru clientii din Romania prin intermediul App Store si Google Play Store, si e recomandabil sa nu o instalati in vreun alt mod pentru a nu risca sa instalati aplicatii pline de malware.

This post was last modified on iul. 26, 2022, 1:14 PM 13:14

Disqus Comments Loading...