X

Vladimir Putin cere Producerea de Drone Bayraktar in Rusia

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, ar fi formulat o cerere foarte importanta catre presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, cerandu-I acestuia sa il convinga pe ginerele sau sa construiasca in Rusia o fabrica in care sa fie produse celebrele drone Bayraktar care au distrus atat de multa tehnica militara ruseasca.

Desi Erdogan este un fan al lui Vladimir Putin, ginerele sau a afirmat ca nu va vinde drone Rusiei, oferind chiar si o drona gratuita Ucrainei cu cateva saptamani in urma, totul in timp ce o varietate de clipuri video publicate pe internet au aratat cat de eficiente sunt dronele sale in blocarea avansurilor rusiei.

“Putin îi cere lui Erdogan să construiască fabrica Baykar de producător de drone în Rusia. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a spus că în timpul unei întâlniri recente la Teheran cu dictatorul rus Vladimir Putin i-a cerut un acord cu firma turcă de apărare.

Baykar este cunoscut pentru dronele de luptă Bayraktar utilizate efectiv în Ucraina împotriva armatei ruse. Dar directorul general al Baykar, Haluk Bayraktar, a spus mai devreme că compania sa nu va vinde dronele Rusiei. „Turcia sprijină Ucraina cu drone de luptă. N-am face asta niciodată”, a spus el.”

This post was last modified on iul. 26, 2022, 10:56 PM 22:56

Disqus Comments Loading...