X

Volodimir Zelenski Condamna Atacurile cu Rachete ale Rusiei in Ucraina

Volodimir Zelenski a condamnat bombardamentele cu rachete pe care Rusia le-a desfasurat in cursul zilei de ieri in Ucraina, acestea vizand inclusiv regiunea Kiev-ului, care in ultima perioada nu a mai fost tinta vreunor atacuri cu rachete, dar iata ca rusii isi regandesc strategiile de atac acum.

Presedintele Ucrainei a laudat deasemenea si initiativa senatorilor din SUA, care au decis sa adopte o rezolutie prin care cer declararea Rusiei drept un stat care sustine terorismul.

“Doar în prima jumătate a acestei zile și doar la Kiev au fost patru alarme aeriene. Armata rusă a lansat atacuri cu rachete asupra Oblastului Kiev, Kropyvnytskyi, a lovit Mykolaiv, a continuat o serie de atacuri strategice fără sens și brutal asupra Donbasului… Mulțumesc tuturor celor care resping această teroare.

Și vreau să le mulțumesc, de asemenea, senatorilor americani care au aprobat în unanimitate rezoluția prin care se cere Departamentului de Stat al SUA să recunoască Rusia ca stat sponsor al terorismului.

Poti lua orice zi in Ucraina – astazi sau oricare alta dupa 24 februarie – pentru a vedea ca nimeni din lume nu investeste mai mult in terorism decat Rusia. Acest lucru necesită într-adevăr un răspuns legal la nivel global. Și nu există niciun motiv rațional pentru care o astfel de reacție să nu aibă loc, în special în Statele Unite.”

This post was last modified on iul. 28, 2022, 11:29 PM 23:29

Disqus Comments Loading...