X

DIGI RCS & RDS isi Anunta Clientii despre Beneficiile SPECIALE pentru doar 5 LEI pe Luna

DIGI RCS & RDS are vesti extrem de bune pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca ii anunta in legatura cu beneficiile foarte mari de care se pot bucura in momentul de fata pentru un serviciu foarte important. Mai exact, stiti deja ca DIGI RCS & RDS este lider pe segmentul de servicii de televiziune in Romania, avand milioane de clienti in toata tara, iar numarul este in crestere, preturile mici si beneficiile fiind in centrul atentiei.

DIGI le transmite romanilor din toata tara acum si ca daca aleg sa activeze extraoptiunea 4K, atunci se vor bucura de unele dintre cele mai importante competitii sportive din toata Europa, si nu numai, pe ecranele propriilor televizoare. Mai exact, DIGI Romania ii anunta pe clientii care au activat extraoptiunea 4K in legatura cu faptul ca prin intermediul ei vor putea urmari evenimente spotrive importante precum Premier League, Formula 1, UEFA Champions League, sau La Liga.

DIGI RCS & RDS isi Anunta Clientii despre Beneficiile SPECIALE pentru doar 5 LEI pe Luna

RCS & RDS cere doar 5 LEI pe luna pentru extraoptiunea 4K in momentul de fata, o suma modica, avand in vedere numarul competitiilor sportive care sunt transmise in tara noastra pentru clientii care sunt totusi dornici sa profite. DIGI le spune clientilor din toata Romania faptul ca pentru a urmari acest tip de continut este nevoie sa aiba si un televizor care este capabil sa redea continut in acest format, iar fara el nu puteti beneficia de absolut nimic.

DIGI Romania ne permite sa activam extraoptiunea 4K direct de pe website-ul sau, daca avem deja un abonament de televiziune digitala activat pentru adresa noastra, astfel ca puteti sa faceti totul in doar cateva minute. Inainte sa faceti asta, e bine sa stiti ca DIGI RCS & RDS transmite totusi un numar limitat de evenimente sportive in format 4K, in principal in weekend-uri cand au loc cele mentionate, insa numarulr celorlalte disponibile fiind limitat.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la extraoptiunea 4K, competitiile sportive pe care le transmite, dar si detalii tehnice vis-a-vis de compatibilitatea cu anumite tipuri de televizoare.

This post was last modified on aug. 21, 2022, 11:20 AM 11:20

Disqus Comments Loading...