X

BANCA Transilvania Trage un Semnal de ALARMA, de ce sunt Avertizati Clientii

BANCA Transilvania trage un semnal de alarma pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ii pune in alerta in momentul de fata pe romani in legatura cu una dintre problemele cele mai mari care aduc riscuri foarte serioase pentru ei. Vorbim despre fraudele online care se intensifica in aceasta perioada, iar BANCA Transilvania le vorbeste acum clientilor despre cele care, din pacate, ii pot lasa extrem de rapid fara banii din conturi.

BANCA Transilvania le atrage atentia clientilor din toata Romania in legatura cu apelurile telefonice care pot veni de la numere de telefon similare cu cele ale call center-ului sau, si in cadrul carora li se cer informatii personale. Vorbim despre o problema extrem de grava, pentru ca in situatii de genul acesta, un client al BANCA Transilvania poate confunda foarte usor numarul real de telefon al bancii cu cel al persoanelor care incaerca sa fure datele oamenilor.

BANCA Transilvania Trage un Semnal de ALARMA, de ce sunt Avertizati Clientii

BANCA Transilvania incearca sa ii avertizeze pe clientii sai in legatura cu aceasta problema pentru ca ei sa stie din timp ceea ce se poate intampla, si sa fie pregatiti in cazul in care sunt sunati de pe numere de telefon similare cu cele ale call center-ului. BANCA Transilvania le cere clientilor sa nu isi dezvaluie datele personale in cadrul unor apeluri de acest gen, iar asta pentru ca banca nu le cere vreodata informatiile acestea prin telefon clientilor.

BANCA Transilvania le recomanda clientilor sa intrerupa imediat orice fel de convorbire de acest gen in care li se cer informatii confidentiale, si sa o contacteze pentru a o anunta in legatura cu ceea ce li se cere, pentru a putea fi ajutati, in cazul in care si-au dezvaluit datele personale. Aceste recomandari sunt extrem de importante pentru romanii care pot deveni foarte usor victime ale fraudelor online, si care pot avea inclusiv banii furati.

BANCA Transilvania are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la fraudele online, dar si cu privire la ceea ce putem face pentru a ne proteja, asa ca e important sa stim toate informatiile cu privire la ceea ce se intampla acum.

This post was last modified on aug. 23, 2022, 10:43 AM 10:43

Disqus Comments Loading...